preload loader

MENNESKEJÆGEREN 2 - UDEN REGLER
Luka har forladt sin landsby for at finde en læremester, men den fjendtlige, knivkastende pige Selina er parat til at give ham kamp til stregen.

Lukas skæbne er at blive menneskejæger, men han mangler en læremester, så da han hører om den legendariske jæger Ezra ArManju, opsøger han ham straks. Men Luka er ikke den eneste, der er ude efter den eftertragtede læreplads. Kampen er benhård, for hans konkurrent Selina er helt uden skrupler - og hvor langt vil Luka egentlig gå for at vinde?

Menneskejægeren 2: Uden regler er ligesom sin forgænger en blanding af bog og tegneserie, et oplagt format til det knap så læsevante publikum, der ikke har lyst så meget tekst. Det er spændende læsning med både begivenhedsrige forfølgelser og mystiske skurke, der ikke står tilbage for noget. Luka bliver også sat i noget af et dilemma; for hvor langt skal man gå for at få det, man ønsker sig allermest? Historien slutter kun delvist og desværre må man vente lidt med at få løsningen på hele affæren, for den sidste bog i trilogien om Menneskejægeren udkommer først i maj 2010.

Forfatteren og tegneren Jan Kjær er også en af mændene bag Taynikma-serien, hvis seneste bind Legenden om Gekko netop er udkommet.

Forfatter: Jan Kjær
Illustrationer: Jan Kjær
Forlag: Carlsen
Sider: 105
Udkommet: 25. november 2009SE OGSÅ:

MENNESKEJÆGEREN 1 - ET HJERTE AF STEN?

16. april 2009

Drengen Luka bliver tvunget til at jage en af sine egne venner, da han udråbes som menneskejæger af landsbyens shaman.

 
Menneskejægeren


Bemærk at alle indlæg skal godkendes af Troldspejlets webmaster, før de bliver synlige. Det sker på hverdage mellem 9 og 17.

Webmasteren forbeholder sig ret til ikke at godkende indlæg, der indeholder racisme, meget grimt sprog, reklame, personlige oplysninger (f.eks. email-adresse, telefonnummer, o.s.v.) og generel manglende respekt for de andre indlæg. Troldspejlet er dog ikke ansvarlig for indhold eller evt. links i de indlæg der bliver lagt ud af brugerne.


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2009

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.