preload loader

JACK STUMP: HALLOWEEN SPECIAL


Jack Stump er en berygtet, grøn detektiv, der gennem hele 25 bøger har opklaret mystiske sager i Doom Town. Egentlig var bogserien stoppet, men forfatteren Henrik Einspor har valgt at udgive en særlig Halloween-special i anledning af den grufulde mærkedag.

Denne gang er Jack med Sue og Dick i sommerhus, hvor de har tænkt sig at tilbringe weekenden med fiskeri og masser af skumslik. Desværre for Jack er Sues nevø Teodor også med, og han er mere end almindeligt irriterende! Jack lukker munden på ham ved at fortælle en gyserhistorie, men det skulle han aldrig have gjort, for snart skal Teodor og Jack alene ud i den mørke skov… Det bliver en Halloween, som Jack og hans venner sent vil glemme!

Listen over Henrik Einspors historier om Jack Stump er efterhånden lang, men man kan jo sjældent få for meget af det gode, hvilket Henrik Einspor igen beviser - det er gys, humor og splatter for alle pengene! Jon Ranheimsæter har som sædvanlig illustreret Henrik Einspors historie om den grønne dværgdetektiv med masser af både humoristiske og ulækre detaljer.

Forfatter: Henrik Einspor
Illustrationer: Jon Ranheimsæter
Forlag: Løse Ænder
Sider: 103
Udkommet: 31. august 2010


SE OGSÅ:

RÆSERLÆSER - OG ANDRE HURTIGE BØGER

Der sker en masse på et par sider, når man læser de bedste, tynde bøger. Vi har samlet et par håndfulde gode korte bøger - perfekt til togturen eller en regnvejrsdag.

 

jackstump forside

Illustrationer fra Jack Stump: Halloween Special

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2010

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.