preload loader
 

ANTBOY 6: HELTE OG SKURKE

Netop som Antboy tror, at alting er ude og livet er slut, bliver han reddet på målstregen… Af en anden superhelt! Men hvem gemmer sig egentlig bag helten Heros' maske?

Pelle er opsat på at afsløre den nye superhelts identitet, men det er ikke nemt, når den nye konkurrent har overnaturlige kræfter ligesom ham selv. Det viser sig dog hurtigt, at Heros' motiver ikke er helt så fine i kanten, som man umiddelbart kunne tro, og da Eghjorten pludselig også dukker op igen, får den stakkels superhelt nok at se til! Civile Pelle har det heller ikke nemt, for Anti-Christian har været på spil igen, og nu hader kæresten Ida ham - hvordan skal det ikke gå?

Kenneth Bøgh Andersen genoplivede Antboy-serien sidste år efter fire års pause, og det var bestemt ikke nogen dårlig beslutning. Helte og skurke har mere dramatik, action og overraskelser end de sidste to bøger i serien, og selv om der faktisk er en del ret så alvorlige optrin i den sidste bog i serien, er der selvfølgelig også stadig masser at grine af. Det er helt klart nødvendigt at læse forløberne, inden man kaster sig over Helte og skurke, men det er heller ikke det store problem, for hele Antboy-serien er fremragende og absolut læseværdig.

Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen
Omslag og illustrationer: Erik Petri
Forlag: Høst & Søn
Sider: 240
Udkommet: 27. april 2012

 SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2012

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.