preload loader

TAVS
Blandingen af tegneserie og bog er blevet mere almindelig - især Taynikma-serien har været har været med til at nedbryde grænserne for, hvad der er en bog, og hvad der er en tegneserie - og det er en god idé, især hvis man har en historie, der både har brug for gode, længere tekstafsnit, mens nogle sekvenser fortælles bedre med tegninger. Og det havde folkene bag Tavs, en ny dansk bog-tegneserie, der netop er udkommet.


Tavs er den nyeste blandingsbog på markedet - med tekst af Camilla Hübbe og tegninger af Rasmus Meisler, som derfor måtte samarbejde gennem hele processen. Derfor var det oplagt, at tegner og forfatter rejste til Japan for at se nærmere på sagerne.

Tavs er hverken en tegneserie eller en bog, men det passer måske meget godt, for forfatterne har heller ikke helt bestemt sig til, om det er gys eller humor.

Tegneren Rasmus Meisler kan meget - han er også en af folkene bag Troldspejlets berygtede Stop Motion-skole, som kørte i tv sidste år, og som naturligvis stadig kan ses på nettet.


Forfatter: Camilla Hübbe
Illustrationer: Rasmus Meisler
Sider: 168
Forlag: Høst & Søn
Udkommet: 16. maj 2012


SE OGSÅ:

TAYNIKMA - BAG KULISSERNE.

Troldspejlet er gået bag kulisserne på Taynikma-filmen og har talt med de to skabere, forfatteren Merlin Mann og tegneren Jan Kjær.

 

MALICE

Et særligt ritual kan bringe dig til Malice: Et grusomt sted i en grusom tegneserie... Tør du sige remsen? Ny bog blander almindelig tekst med tegneserieformatet.

 

MENNESKEJÆGEREN 2 - UDEN REGLER

Luka har forladt sin landsby for at finde en læremester, men den fjendtlige, knivkastende pige Selina er parat til at give ham kamp til stregen.

 

Sider fra Tavs:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2012

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.