preload loader

ICE AGE 3: DINOSAURERNE KOMMER
(Biograffilm)
Instruktør: Carlos Saldanha
Skuespillere: John Leguizamo, Queen Latifah, Denis Leary, Ray Romano, Chris Wedge
Distribution: 20th Century Fox
Biografpremiere: 1. juli 2009

IA3 poster dk
Da den første Ice Age-film blev planlagt for snart 10 år siden skulle den have været lavet som 2D-tegnefilm og instrueret af veteranen Don Bluth. Men gammeldags tegnefilm var begyndt at gå dårligt i biograferne, så producenten Fox skiftede Don Bluth ud med Chris Wedge, der havde arbejdet med computeranimation i nogle år. Og snart var projektet genfødt - og i 2002 kom så den færdige film, der blev en enorm succes. I 2006 kom fortsættelsen og nu er tredje og sidste Ice Age-film så klar. Dennegang er der nye figurer med - men heldigvis også de gammelkendte og den maniske gnaver Scrat har som altid enorme problemer at slås med.

Scrat har dog endnu ikke overtaget hovedrollen i Age Age 3, og det er stadig vore tre venner mammutten, dovendyret og sabeltigeren, det handler om. Men gruppen trues af opløsning, især fordi mammutten er i færd med at stifte familie.

Også dovendyret Sid drømmer om at få børn, men han nøjes med at forsøge på adoption, da han finder tre æg, som viser sig at indeholder tre små dinosaurus-unger. Men selvom Sid i sit stille sind håber, at de er forældreløse, så er de tre små dinoers mor i nærheden.

En ny figur dukker også op. Hans navn er Buck og han er et af den slags væsener, der ikke blot kan alt, men som også gør opmærksom på sine egne fortræffeligheder. Buck bliver vigtig for alle dyrene, for han skal hjælpe da Sid forsvinder ind i en farlig jungle befolket af forhistoriske væsener. Væsener, der måske nok er uddøde men som filmens computeranimerede har levendegjort med stor fantasifuldhed.

Ice Age 3 har mængder af den humor, vi allerede kender fra 1'eren og to'eren - og så foregår den altså mest i grønne omgivelser og knap så meget i istid. Den er lavet i 3D og heldigvis bliver den også vist i flere danske biografer i den version. 

Filmen får biografpremiere onsdag d. 1. juli og kommer til at spille i 3D  følgende steder:
København (Imperial og Palads), Odense (BioCity), Århus (BioCity), Aalborg (BioCity), Værløse, Viborg, Sønderborg, Klovborg og Rødby (Lalandia).

Billeder fra Ice Age 3:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.

Bemærk at alle indlæg skal godkendes af Troldspejlets webmaster, før de bliver synlige. Det sker på hverdage mellem 9 og 17.

Webmasteren forbeholder sig ret til ikke at godkende indlæg, der indeholder racisme, meget grimt sprog, reklame, personlige oplysninger (f.eks. email-adresse, telefonnummer, o.s.v.) og generel manglende respekt for de andre indlæg. Troldspejlet er dog ikke ansvarlig for indhold eller evt. links i de indlæg der bliver lagt ud af brugerne.


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2009

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.