preload loader

WHERE THE WILD THINGS ARE
Historien i filmen Where the Wild Things are handler om en dreng, der føler sig både forfulgt og ensom - og som derfor søger ind i en helt anden verden.

Where the Wild Things Are er bygget over en klassisk amerikansk børnebog af Maurice Sendak fra 1963. Hvis man kender bogen, bliver man imponeret over, at det er lykkedes at lave en hel spillefilm over den - og over, hvor fantastisk de store væsener fra Sendaks tegninger er overført til film.

Where the Wild Things Are er ganske enkelt en fremragende film, der havde fortjent premiere over hele landet og helst også dansk tale, så alle kunne være med. Men sådan er det desværre ikke blevet. Den får premiere lige efter påske, men kun i en enkelt biograf i København. Så man skal altså være hurtigt ude - og muligvis rejse langt, hvis man vil se den, men den er indsatsen værd!

Instruktør: Spike Jonze
Skuespillere: Catherine Keener, Max Records, Mark Ruffalo, Lauren Ambrose, James Gandolfini, m.fl.
Distribution: Sandrew Metronome
Biografpremiere: 8. april 2010
DVD/Blu Ray: 10. august 2010
Where the Wild Things are

Billeder fra Where the Wild Things are:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.


Bemærk at alle indlæg skal godkendes af Troldspejlets webmaster, før de bliver synlige. Det sker på hverdage mellem 9 og 17.

Webmasteren forbeholder sig ret til ikke at godkende indlæg, der indeholder racisme, meget grimt sprog, reklame, personlige oplysninger (f.eks. email-adresse, telefonnummer, o.s.v.) og generel manglende respekt for de andre indlæg. Troldspejlet er dog ikke ansvarlig for indhold eller evt. links i de indlæg der bliver lagt ud af brugerne.


TROLD-O-PEDIA

Findes Where the Wild Things are i Troldspejlets eget onlineleksikon? Ellers kan du blive den første til at oprette universet.

Vær med til at skrive om dit yndlingsunivers på dr.dk/troldopedia


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2010

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.