preload loader

THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Instruktør: Terry Gilliam
Skuespillere: Johnny Depp, Heath Ledger, Jude Law, Colin Farrell,
Christopher Plummer, Lily Cole, Tom Waits, m.fl.
Distribution: Walt Disney
Biograf premiere: 25. december 2009
DVD udgivelse: 27. april 2010

Instruktøren Terry Gilliams film har altid passet godt til Troldspejlet. Vi har fulgt ham lige siden programmet startede og man må sige, at han har leveret en lille håndfuld af de allerstørste - mest fantasifulde - og mærkeligste oplevelser. Hans nyeste film er ingen undtagelse og nu er den ude på dvd.

I The Imaginarium of Doctor Parnassus møder vi et helt galleri af sære og fantastiske personer - med Doctor Parnassus i centrum. Han er en omrejsende gøgler og historiefortæller og i hans verden får man sine drømme opfyldt.

Men Doctor Parnassus gemmer på en skrækkelig hemmelighed. Han har lavet en pagt med djævelen som giver ham evigt liv, men som kræver at han afleverer sine døtre, når de fylder 16 år. Men måske kan en ny bekendt hjælpe, idet Tony slutter sig til den omrejsende trup, og han er fremragende til at vise de besøgende rundt i deres egne fantasier.

Tony spilles af Heath Ledger, som døde under optagelserne, hvorfor han er udskiftet med flere andre, når man træder ind i Doctor Parnassus' Imaginarium. Og det passer meget godt, for han er nemlig ikke hvad han lader som om, og muligvis slet ikke ude på at hjælpe Doctor Parnassus.

The Imaginarium of Doctor Parnassus er proppet med typiske Terry Gilliam indfald, fantastiske idéer og skræmmende og fascinerende billeder. Den er selvfølgelig ret kryptisk, men værd at se - også selvom den ikke hele tiden giver 100 % mening, men sådan er det ofte med Terry Gilliams film.
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Billeder fra The Imaginarium of Doctor Parnassus:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.Bemærk at alle indlæg skal godkendes af Troldspejlets webmaster, før de bliver synlige. Det sker på hverdage mellem 9 og 17.

Webmasteren forbeholder sig ret til ikke at godkende indlæg, der indeholder racisme, meget grimt sprog, reklame, personlige oplysninger (f.eks. email-adresse, telefonnummer, o.s.v.) og generel manglende respekt for de andre indlæg. Troldspejlet er dog ikke ansvarlig for indhold eller evt. links i de indlæg der bliver lagt ud af brugerne.SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2010

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.