preload loader
 

MAX & THE MAGIC MARKER

Drengen Max kan lide at tegne - faktisk er han så opslugt af det, at han en dag forsvinder ind i papiret. Her begynder jagten, for der er et lilla monster, som går amok og ødelægger Max' hjemmelavede kunstværker.

Max & the Magic Marker er et WiiWare-spil - et af de spil til Nintendos Wii, som man køber og downloader direkte til maskinen. Det er skabt af det danske spilfirma Press Play, der bl.a. tidligere har skabt Hjernegnaskeren fra Planet X, som man kan spille på Troldspejlets hjemmeside.

Max & the Magic Marker ligner et helt traditionelt platformspil, men man finder hurtigt ud af, at det er proppet med gåder og forhindringer, som kræver, at man slår hjernen til. Man er nemlig bevæbnet med en orange tusch, og hver gang Max har et problem med at komme videre, svinger man tuschen for at hjælpe ham. Det gør man ved at vifte med Wii-remoten, og så kan man tegne lige, hvad man har lyst til. I starten er det nemt nok at hjælpe Max, når han skal forcere vand og kløfter, men når man kommer længere ind i spillet, skal man tænke meget grundigere over, hvad man tegner. Man kan nemlig ikke bare tegne løs, for det er begrænset, hvor meget tusch, man har. Af og til kan det godt blive lidt frustrerende, når man forsøger at klare en gåde igen og igen. Spillet er ret nøjeregnende, så man bliver straffet med det samme, hvis man tegner sjusket.

Max & the Magic Marker er ikke noget langt spil. Man kan klare det på nogle få timer - men til en pris på knap 75 kr., må det bestemt siges at være fair. Spillet er originalt, og så er det utrolig hyggeligt - takket være den farverige grafik og ikke mindst den meget stemningsfulde musik.

Platform: Wii
Genre: Platform/Puzzle
Udvikler: Press Play
Udgiver: WiiWare
Udgivelse: 22. januar 2010 

 

ANDRE SPIL

INFAMOUS - SECOND SON

Det er svært at være andet end begejstret for det nye superflotte spil i inFAMOUS serien.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER OFFICIAL VIDEO GAME

Filmens officielle spil udkommer samme dag som biografpremieren.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2010

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.