preload loader

MAX & THE MAGIC MARKER
Platform:
Wii
Genre: Platform/Puzzle
Udvikler: Press Play
Udgiver: WiiWare
Udgivelse: 22. januar 2010 
Drengen Max kan lide at tegne - faktisk er han så opslugt af det, at han en dag forsvinder ind i papiret. Her begynder jagten, for der er et lilla monster, som går amok og ødelægger Max' hjemmelavede kunstværker.

Max & the Magic Marker er et WiiWare-spil - et af de spil til Nintendos Wii, som man køber og downloader direkte til maskinen. Det er skabt af det danske spilfirma Press Play, der bl.a. tidligere har skabt Hjernegnaskeren fra Planet X, som man kan spille på Troldspejlets hjemmeside.

Max & the Magic Marker ligner et helt traditionelt platformspil, men man finder hurtigt ud af, at det er proppet med gåder og forhindringer, som kræver, at man slår hjernen til. Man er nemlig bevæbnet med en orange tusch, og hver gang Max har et problem med at komme videre, svinger man tuschen for at hjælpe ham. Det gør man ved at vifte med Wii-remoten, og så kan man tegne lige, hvad man har lyst til. I starten er det nemt nok at hjælpe Max, når han skal forcere vand og kløfter, men når man kommer længere ind i spillet, skal man tænke meget grundigere over, hvad man tegner. Man kan nemlig ikke bare tegne løs, for det er begrænset, hvor meget tusch, man har. Af og til kan det godt blive lidt frustrerende, når man forsøger at klare en gåde igen og igen. Spillet er ret nøjeregnende, så man bliver straffet med det samme, hvis man tegner sjusket.

Max & the Magic Marker er ikke noget langt spil. Man kan klare det på nogle få timer - men til en pris på knap 75 kr., må det bestemt siges at være fair. Spillet er originalt, og så er det utrolig hyggeligt - takket være den farverige grafik og ikke mindst den meget stemningsfulde musik.
  

Screenshots fra Max & the Magic Marker:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.

  
Bemærk at alle indlæg skal godkendes af Troldspejlets webmaster, før de bliver synlige. Det sker på hverdage mellem 9 og 17.

Webmasteren forbeholder sig ret til ikke at godkende indlæg, der indeholder racisme, meget grimt sprog, reklame, personlige oplysninger (f.eks. email-adresse, telefonnummer, o.s.v.) og generel manglende respekt for de andre indlæg. Troldspejlet er dog ikke ansvarlig for indhold eller evt. links i de indlæg der bliver lagt ud af brugerne.
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2010

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.