preload loader

BACKSTAGE: Blachman - Vi er ude i noget fucking rod!

 

Skrevet af: 

 

Skuffet Blachman: Ingen god musik tilbage i X Factor

14. mar. 2012 07.42

DR skylder tv-seerne en undskyldning, for finalisternes potentiale er ikke blevet forløst, og der er ingen ordentlig musik tilbage i X Factor. Sådan lyder den hårde dom fra Thomas Blachman, efter han selv har mistet sine sidste deltagere i konkurrencen.  

- Vi er ude i noget f*cking rod! En finale skal være en forløsning, et klimaks, en regning der går op. Men vi har ikke fået den gode musik, vi fortjente, lyder det fra en skuffet Blachman.

- Når der kommer så fremragende artister som Ida og Morten Benjamin, og de ikke bliver bedre gennem et forløb, så bliver de værre. Så desværre må vi sande, at vi har fået minus ud af det. Statsradiofonien er ude i noget, der ligner en undskyldning her!

Cutfather og Pernille har svigtet
Ansvaret for miseren ligger hos Cutfather og Pernille Rosendahl, mener Blachman.

- Den måde, de har prøvet at fikse det på hidtil har ikke været godt nok. Der har ikke været god nok musik i den her slutrunde. Det må vi sande. Det er VM-fodbold uden gode kampe. Hvad er finalen så værd, spørger Blachman, der - ikke overraskende - ser Nicoline Simone & Jean Michel som showets sande vindere, selvom de selv har valgt at trække sig.

Talentshow-rockstjerne og wannabe-Medina
I fredags truede Blachman med at forlade X Factor i utide, men nu beroliger han med, at han nok skal møde op både til fredagens semifinale og til næste uges store finale i BOXEN i Herning - selvom han altså ikke har nogen deltagere tilbage.

- Det tror jeg, så velopdragen er jeg dog trods alt. Men det er ikke for at se én rende rundt og ligne en rockstjerne i et talentshow - de to ting hænger ikke sammen. Eller se en ung pige med et kæmpe talent blive forløst ind i "wanna be Medina, jeg vil gratis ind på natklubberne", siger han spydigt med henvisning til hhv. Sveinur og Line.

- Jeg kommer for at høre Ida og Morten Benjamin synge rigtig, rigtig, rigtig godt, som de gjorde til deres auditions, eller som Morten Benjamin gjorde til sit første liveshow. Men jeg begynder at tvivle på det…

Se interview med Blachman - og hør Cutfather svare på kritikken i videoen her på siden.

Send eller anbefal link

 

En mut Thomas Blachman til pressemøde i DR Byen i mandags.

VIDEO Masser af X Factor blandt de nye deltagere

23. aug. 2014 18:00

Hundredvis af håbefulde nye stjernefrø var lørdag mødt op til precasting til den kommende sæson af X Factor. Se dem her.

 

Kæmpe fremmøde til X Factor: 48-årig canadier har stået i kø siden klokken 2 i nat

23. aug. 2014 12:46

Masser af deltagere er kommet til X Factor-casting i Koncerthuset ved DR Byen. 48-årige Mark fra Canada mødte op som den allerførste.

 

Tre smutveje: Sådan går du videre i X Factor

23. aug. 2014 08:00

Hundredvis af sangere er i dag til casting i Koncerthuset til næste sæson af tv-showet. DRs X Factor boss giver gode råd til, hvordan man kommer videre i konkurrencen.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.