preload loader

BACKSTAGE: Morten - Jeg er Pernilles dreng

 

Skrevet af: 

 

Blachman til Morten Benjamin: Kom over til far

14. mar. 2012 16.41

I fredagens liveshow flirtede Blachman som aldrig før med den unge sanger Morten Benjamin i håb om at få et ekstra skud i bøssen, nu hvor Blachman selv har mistet alle sine deltagere.

- Jeg skulle måske have spurgt manden selv - vil du være sammen med mor eller far? Han havde selvfølgelig sagt far - det havde været et chok. Endnu et chok for åben skærm, siger Blachman til dr.dk/xfactor.

Der er altså rift om Morten Benjamin, som indtil videre stadig er på mor-Pernilles hold. Men han er bestemt ikke skræmt af ideen om at være under Blachmans kommando.

- Jeg har Pernille som dommer, og det er jeg vildt glad for. Omvendt så er jeg også sikker på, at hvis jeg havde haft Thomas Blachman som mentor, så var der også kommet noget helt fantastisk ud af det, svarer Morten Benjamin på Blachmans charmeoffensiv.

- Jeg er jo Pernilles dreng
Den skarpe retorik og de musikalske eksperimenter har ikke været nok til at vinde Morten Benjamin over på Blachmans hold, som i øjeblikket kun består af ham selv. Men lidt smigret bliver en lun østjyde dog, når selveste Blachman basker med vipperne og lokker med coaching i "verdensklasse" - som Blachman nok selv ville have formuleret det.

- Det kan godt være, at Thomas Blachman ikke har været min mentor, men alle de ting, som han har sagt til mig, har jeg jo vægtet og taget til efterretning. Han har nogle guldkorn, når det kommer til musik, siger Morten Benjamin.

Den gensidige fascination har dog ikke ført til et mentorskift for Morten Benjamin, som lover at han trods smiger, bliver i Pernilles fold.

- Jeg vil ikke lade det være nogen hemmelighed, at jeg synes, at Thomas Blachman er vanvittig dygtig, men jeg er jo Pernilles dreng, slår Morten Benjamin fast.

Send eller anbefal link

 

X Factor tyvstarter i Aalborg og Odense

3. jul. 2014 22:35

Jagten på deltagere til næste sæson af X Factor er gået ind. Fredag er der casting i Aalborg og lørdag i Odense.

 

X Factor-vindere udgiver plade: - Vi bliver sammen

16. jun. 2014 17:45

Blachmans darlings Anthony Jasmin har været i Los Angeles for at indspille deres nye EP.

 

Seermagneten er tilbage: X Factor får en sæson mere

15. maj 2014 12:00

Nu bliver det igen muligt at tænde for stjernedrømmene. DR har sikret sig en ny sæson af X Factor. Der er allerede åbnet op for tilmeldinger på dr.dk/xfactor.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.