preload loader

BACKSTAGE: Line - Vild med slemme drenge

 

Skrevet af: 

 

Line elsker slemme drenge

16. mar. 2012 08.00

I ugen op til semifinalen har 15-årige Line tilbragt meget tid sammen med rapperen Kesi, der skal med hende på scenen fredag aften. Og Kesis selskab er noget, den unge nordjyde nyder i fulde drag - hun har nemlig en svaghed for bad boys.

- Jeg synes, sådan nogle slemme drenge er så søde. Og især Kesi, for han er så menneskelig og så rar. Og han er faktisk ung, i forhold til hvor dygtig han er, siger Line til dr.dk/xfactor

Line og Kesi skal fredag optræde sammen med nummeret 'Invincible' af den amerikanske rapper Machine Gun Kelly.

Kindkys til Line
Line håber, at samarbejdet med Kesi bliver ligeså stor en succes for hende, som da hun i X Factor optrådte sammen med de to DJs Svendstrup & Vendelboe, som siden har hyret Line til flere spillejobs. Hun gør i hvert fald sit til at imponere den unge rapper.

- Jeg er sød over for ham. Jeg prøver i hvert fald. Så vi er blevet gode venner, fortæller Line, som i samme øjeblik får et vådt kys på kinden af den slemme dreng, Kesi.

- I bliver overraskede!
Selvom venskabet mellem Line og Kesi blomstrer bag kulisserne, er der også tid til seriøst arbejde. Semifinalen lurer forude, og her er der ikke kun sjov og ballade i vente - Line har sat alle sejl, for at nå til det store finaleshow i BOXEN i Herning.

- Jeg synes, jeg bliver lidt mere alvorlig. Der er virkelig mening, i det jeg synger. Teksten er fantastisk til begge sange, jeg synger. Jeg glæder mig rigtig meget. Og så får jeg jo Kesi med - så I bliver overraskede, siger Line hemmelighedsfuldt.

Se Line og Kesis overraskelse på scenen i X Factor semifinalen fredag kl. 20.00 på DR1 DR HD og dr.dk/xfactor.

Send eller anbefal link

 

X Factors diva-darling tilbringer det meste af sin tid med den unge rapper Kesi, som har alle de bad boy-kvaliteter, hun godt kan lide.

VIDEO Masser af X Factor blandt de nye deltagere

23. aug. 2014 18:00

Hundredvis af håbefulde nye stjernefrø var lørdag mødt op til precasting til den kommende sæson af X Factor. Se dem her.

 

Kæmpe fremmøde til X Factor: 48-årig canadier har stået i kø siden klokken 2 i nat

23. aug. 2014 12:46

Masser af deltagere er kommet til X Factor-casting i Koncerthuset ved DR Byen. 48-årige Mark fra Canada mødte op som den allerførste.

 

Tre smutveje: Sådan går du videre i X Factor

23. aug. 2014 08:00

Hundredvis af sangere er i dag til casting i Koncerthuset til næste sæson af tv-showet. DRs X Factor boss giver gode råd til, hvordan man kommer videre i konkurrencen.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.