preload loader

BACKSTAGE: Line - Vild med slemme drenge

 

Skrevet af: 

 

Line elsker slemme drenge

16. mar. 2012 08.00

I ugen op til semifinalen har 15-årige Line tilbragt meget tid sammen med rapperen Kesi, der skal med hende på scenen fredag aften. Og Kesis selskab er noget, den unge nordjyde nyder i fulde drag - hun har nemlig en svaghed for bad boys.

- Jeg synes, sådan nogle slemme drenge er så søde. Og især Kesi, for han er så menneskelig og så rar. Og han er faktisk ung, i forhold til hvor dygtig han er, siger Line til dr.dk/xfactor

Line og Kesi skal fredag optræde sammen med nummeret 'Invincible' af den amerikanske rapper Machine Gun Kelly.

Kindkys til Line
Line håber, at samarbejdet med Kesi bliver ligeså stor en succes for hende, som da hun i X Factor optrådte sammen med de to DJs Svendstrup & Vendelboe, som siden har hyret Line til flere spillejobs. Hun gør i hvert fald sit til at imponere den unge rapper.

- Jeg er sød over for ham. Jeg prøver i hvert fald. Så vi er blevet gode venner, fortæller Line, som i samme øjeblik får et vådt kys på kinden af den slemme dreng, Kesi.

- I bliver overraskede!
Selvom venskabet mellem Line og Kesi blomstrer bag kulisserne, er der også tid til seriøst arbejde. Semifinalen lurer forude, og her er der ikke kun sjov og ballade i vente - Line har sat alle sejl, for at nå til det store finaleshow i BOXEN i Herning.

- Jeg synes, jeg bliver lidt mere alvorlig. Der er virkelig mening, i det jeg synger. Teksten er fantastisk til begge sange, jeg synger. Jeg glæder mig rigtig meget. Og så får jeg jo Kesi med - så I bliver overraskede, siger Line hemmelighedsfuldt.

Se Line og Kesis overraskelse på scenen i X Factor semifinalen fredag kl. 20.00 på DR1 DR HD og dr.dk/xfactor.

Send eller anbefal link

 

X Factors diva-darling tilbringer det meste af sin tid med den unge rapper Kesi, som har alle de bad boy-kvaliteter, hun godt kan lide.

X Factor optager i København - meld dig som publikum

17. okt. 2014 17:08

Oplev Blachman, Lina og Remee helt tæt, når der er optagelser i Amager Bio i København 28. og 29. oktober. Se hvordan du melder dig til.

 

VIDEO Lina Rafn: - Hvad gør man med en stor stemme i 2015?

25. sep. 2014 10:20

Det er som om, at man producerer de store stemmer så meget, at man ikke længere kan høre, at de er store, siger Lina Rafn. Og det skal der, ifølge X Factor-dommeren, laves om på.

 

VIDEO X Factor auditions skudt i gang: Charmetrolde og højt musikalsk niveau

23. sep. 2014 19:26

I dag åbnede DRs Koncerthus dørene op for de første X Factor auditions. Og det tegner rigtig godt. Mød to deltager der både kan imponere med deres stemme og charme.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.