preload loader
X Factor 2010

Thomas og Medina til X Factor-finalen i Parken 2010.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1

 

Skrevet af: 

 

Cremen af dansk musik i X Factor-finalen

16. mar. 2012 16.18 Opdat.: 18. mar. 2012 11.13

Når X Factor-finalen løber af stabelen fredag i BOXEN i Herning, bliver det i selskab med de bedste af de bedste fra den danske musikscene. Oh Land, Alphabeat, Lukas Graham og Kato har længe været på programmet, og nu er Danmarks superstjerne Medina også føjet til listen.

Pop- og R'n'B-sanger Medina har været et hot navn i dansk musik siden hendes debutsingle 'Kun For Mig' udkom i 2008. Nu lægger Medina vejen forbi X Factor for anden gang - første gang var i 2010, hvor hun sang sammen med X Factor-vinderen Thomas Ring.

Festfyrværkeri af popstjerner
Udover Medina får den store X Factor-fest glæde af toner fra Oh Land, hvis sange er blevet sunget af flere deltagere i årets liveshows. Både gruppen Phuong & Rasmus og solisten Katrine sang Oh Land-sange i første liveshow, og nu skal den succesfulde Nanna Øland Fabricius, der gemmer sig bag navnet Oh Land, selv stå på X Factor scenen til finalen i BOXEN.

Alphabeat har haft stor succes med deres festfyrværkeri af popmusik både herhjemme og i udlandet, og nu får X Factor for første gang at føle, at det silkeborgensiske band Alphabeat er ensbetydende med fest.

Kato, som også var Cutfathers hjælpedommer, gæster også finalen. Som et anerkendt navn på den danske dance-scene er Kato kendt for at sætte blus under enhver begivenhed, og nu er turen kommet til X Factor.

Danske Lukas Graham er et forholdsvis nyt navn i dansk musik, men har været stjerne i sin barndom, hvor han spillede Grunk i filmene Krummerne 1, 2 og 3. Med sit superhit og P3's uundgåelige 'Ordinary Things' har Lukas Graham taget danskerne med storm og gør det med sikkerhed igen, når han går på scenen i BOXEN med resten af den danske musikelite.

Se de danske stjerner i finalen i X Factor fredag kl. 20.00 på DR1, DR HD og dr.dk/xfactor.

Send eller anbefal link

 

VIDEO Masser af X Factor blandt de nye deltagere

23. aug. 2014 18:00

Hundredvis af håbefulde nye stjernefrø var lørdag mødt op til precasting til den kommende sæson af X Factor. Se dem her.

 

Kæmpe fremmøde til X Factor: 48-årig canadier har stået i kø siden klokken 2 i nat

23. aug. 2014 12:46

Masser af deltagere er kommet til X Factor-casting i Koncerthuset ved DR Byen. 48-årige Mark fra Canada mødte op som den allerførste.

 

Tre smutveje: Sådan går du videre i X Factor

23. aug. 2014 08:00

Hundredvis af sangere er i dag til casting i Koncerthuset til næste sæson af tv-showet. DRs X Factor boss giver gode råd til, hvordan man kommer videre i konkurrencen.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.