preload loader
X Factor 2010

Thomas og Medina til X Factor-finalen i Parken 2010.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1

 

Skrevet af: 

 

Cremen af dansk musik i X Factor-finalen

16. mar. 2012 16.18 Opdat.: 18. mar. 2012 11.13

Når X Factor-finalen løber af stabelen fredag i BOXEN i Herning, bliver det i selskab med de bedste af de bedste fra den danske musikscene. Oh Land, Alphabeat, Lukas Graham og Kato har længe været på programmet, og nu er Danmarks superstjerne Medina også føjet til listen.

Pop- og R'n'B-sanger Medina har været et hot navn i dansk musik siden hendes debutsingle 'Kun For Mig' udkom i 2008. Nu lægger Medina vejen forbi X Factor for anden gang - første gang var i 2010, hvor hun sang sammen med X Factor-vinderen Thomas Ring.

Festfyrværkeri af popstjerner
Udover Medina får den store X Factor-fest glæde af toner fra Oh Land, hvis sange er blevet sunget af flere deltagere i årets liveshows. Både gruppen Phuong & Rasmus og solisten Katrine sang Oh Land-sange i første liveshow, og nu skal den succesfulde Nanna Øland Fabricius, der gemmer sig bag navnet Oh Land, selv stå på X Factor scenen til finalen i BOXEN.

Alphabeat har haft stor succes med deres festfyrværkeri af popmusik både herhjemme og i udlandet, og nu får X Factor for første gang at føle, at det silkeborgensiske band Alphabeat er ensbetydende med fest.

Kato, som også var Cutfathers hjælpedommer, gæster også finalen. Som et anerkendt navn på den danske dance-scene er Kato kendt for at sætte blus under enhver begivenhed, og nu er turen kommet til X Factor.

Danske Lukas Graham er et forholdsvis nyt navn i dansk musik, men har været stjerne i sin barndom, hvor han spillede Grunk i filmene Krummerne 1, 2 og 3. Med sit superhit og P3's uundgåelige 'Ordinary Things' har Lukas Graham taget danskerne med storm og gør det med sikkerhed igen, når han går på scenen i BOXEN med resten af den danske musikelite.

Se de danske stjerner i finalen i X Factor fredag kl. 20.00 på DR1, DR HD og dr.dk/xfactor.

Send eller anbefal link

 

X Factor tyvstarter i Aalborg og Odense

3. jul. 2014 22:35

Jagten på deltagere til næste sæson af X Factor er gået ind. Fredag er der casting i Aalborg og lørdag i Odense.

 

X Factor-vindere udgiver plade: - Vi bliver sammen

16. jun. 2014 17:45

Blachmans darlings Anthony Jasmin har været i Los Angeles for at indspille deres nye EP.

 

Seermagneten er tilbage: X Factor får en sæson mere

15. maj 2014 12:00

Nu bliver det igen muligt at tænde for stjernedrømmene. DR har sikret sig en ny sæson af X Factor. Der er allerede åbnet op for tilmeldinger på dr.dk/xfactor.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.