preload loader

BACKSTAGE: Sveinur klar til finalen

 

Skrevet af: 

 

Sveinur: Jeg har verdens bedste fans

17. mar. 2012 16.00

I fredagens liveshow skulle den sidste deltager sorteres fra, inden den store finale i Herning. Rock-færingen Sveinur strøg lige igennem semifinalen og videre til finalen og var lettet over at være kommet så langt.

- Jeg er super glad, og jeg er super stolt over at komme til finalen. Det så jeg sgu ikke komme, siger Sveinur overrasket.

Han tager ikke æren for det hele, for han har nemlig opdaget, at der er mange ude i Danmark, der støtter ham. Og det luner en sanger fra det kolde nord.

- Jeg har bare verdens bedste fans på min Facebook-side, de er simpelthen bare så søde, siger Sveinur, der med over 10.000 fans er den mest populære finalist dér.

X Factor er hårdt
X Factor liveshows har nu stået på i seks uger, og det kan mærkes på krop og stemme. Men kampen er ikke ovre endnu. Forude venter et hæsblæsende finaleshow, som kræver at deltagerne yder deres bedste, for at vinde titlen som den i Danmark, der har mest X Factor.

- Det bliver hårdt op til finalen. Så det er bare på med arbejdshandskerne igen og så knokle videre. Det er super hårdt at lave X Factor, bare så I ved det, fortæller Sveinur.

Men Sveinur angriber naturligvis den udfordring sin helt egen måde. Han har nemlig et motto, som indtil videre har fået ham hele vejen fra Thorshavn til X Factor-finalen i BOXEN i Herning.

- It's all about rock baby - men man skal følge hjertet, siger Sveinur.

Se Sveinur og de andre finalister i genudsendelsen af fredagens X Factor lørdag kl. 16.10 på DR1 og på dr.dk/xfactor.

Send eller anbefal link

 

X Factor tyvstarter i Aalborg og Odense

3. jul. 2014 22:35

Jagten på deltagere til næste sæson af X Factor er gået ind. Fredag er der casting i Aalborg og lørdag i Odense.

 

X Factor-vindere udgiver plade: - Vi bliver sammen

16. jun. 2014 17:45

Blachmans darlings Anthony Jasmin har været i Los Angeles for at indspille deres nye EP.

 

Seermagneten er tilbage: X Factor får en sæson mere

15. maj 2014 12:00

Nu bliver det igen muligt at tænde for stjernedrømmene. DR har sikret sig en ny sæson af X Factor. Der er allerede åbnet op for tilmeldinger på dr.dk/xfactor.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.