preload loader

BACKSTAGE: Sveinur klar til finalen

 

Skrevet af: 

 

Sveinur: Jeg har verdens bedste fans

17. mar. 2012 16.00

I fredagens liveshow skulle den sidste deltager sorteres fra, inden den store finale i Herning. Rock-færingen Sveinur strøg lige igennem semifinalen og videre til finalen og var lettet over at være kommet så langt.

- Jeg er super glad, og jeg er super stolt over at komme til finalen. Det så jeg sgu ikke komme, siger Sveinur overrasket.

Han tager ikke æren for det hele, for han har nemlig opdaget, at der er mange ude i Danmark, der støtter ham. Og det luner en sanger fra det kolde nord.

- Jeg har bare verdens bedste fans på min Facebook-side, de er simpelthen bare så søde, siger Sveinur, der med over 10.000 fans er den mest populære finalist dér.

X Factor er hårdt
X Factor liveshows har nu stået på i seks uger, og det kan mærkes på krop og stemme. Men kampen er ikke ovre endnu. Forude venter et hæsblæsende finaleshow, som kræver at deltagerne yder deres bedste, for at vinde titlen som den i Danmark, der har mest X Factor.

- Det bliver hårdt op til finalen. Så det er bare på med arbejdshandskerne igen og så knokle videre. Det er super hårdt at lave X Factor, bare så I ved det, fortæller Sveinur.

Men Sveinur angriber naturligvis den udfordring sin helt egen måde. Han har nemlig et motto, som indtil videre har fået ham hele vejen fra Thorshavn til X Factor-finalen i BOXEN i Herning.

- It's all about rock baby - men man skal følge hjertet, siger Sveinur.

Se Sveinur og de andre finalister i genudsendelsen af fredagens X Factor lørdag kl. 16.10 på DR1 og på dr.dk/xfactor.

Send eller anbefal link

 

VIDEO Anthony Jasmin i Aftenshowet: Vi var underdogs men løb med sejren

2. apr. 2014 16:13

Ingen havde regnet med dem, og så løb de med sejren. Anthony Jasmin fortæller om X Factor-rejsen i Aftenshowet.

 

Det så du ikke i tv: Se opvarmnings-showet fra Rådhuspladsen

2. apr. 2014 15:45

Se eller gense Pernille og ManBand give den gas foran 20.000 glade fans på Rådhuspladsen i København.

 

X Factor er stadig en seermagnet

1. apr. 2014 12:03

Den syvende sæson af X Factor sluttede med et brag i fredags, hvor 2 ud af 3, der havde tændt fjernsynet, så den storslåede finale.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.