preload loader
X Factor 2012

Selvom han røg ud lige inden finalen, er den følsomme Horsens-dreng fuld af taknemmelighed og gåpåmod dagen derpå.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR

 

Morten Benjamin: Nu begynder det for alvor

17. mar. 2012 17.43

Mens Thomas Blachman raser over seernes beslutning om at sende Morten Benjamin hjem lige inden finalen, tager semifinalisten selv afgørelsen mere roligt.

- X Factor-rejsen er sluttet. Båden er sat i vandet og vinden (hårdt arbejde og kærlighed) må lede vejen frem, skriver han eftertænksomt til sine mange fans på Facebook dagen derpå.

- Én ting er sikker. Jeg er til stadighed ligeså passioneret omkring min musik, som jeg var, da sofaen og vinduet var mine eneste lyttere. I skrivende stund kigger jeg ud af vinduet. Solen skinner og fuglene synger! Det er ikke så dårligt. NU BEGYNDER VI FOR ALVOR!

"En gave at blive anerkendt"
Med over 9500 fans er den 22-årige Horsens-knægt den næstmest populære af årets deltagere på Facebook kun overgået af Sveinur, og Morten Benjamin er fuld af taknemmelighed over deres støtte.

- I har alle sammen medvirket så utroligt positivt i mit liv, skriver han.

- Som jeg igennem de sidste måneder har kunnet smile over hver en kommentar, hver en "synes godt"-tilkendegivelse - er der løbet mange tanker igennem hovedet. Jeg er DYBT taknemmelig for den støtte i hver og især har bidraget med! At blive anerkendt som menneske og musiker er en i sandhed en gave!

Da Morten Benjamin var til audition i Vega for fem måneder siden, formulerede han sin drøm sådan: "Jeg elsker at spille musik. Og hvis jeg var i stand til at gøre det til en levevej, var det helt fantastisk."

Selvom han nu er ude af X factor, er han alligevel kommet et stort skridt videre på vejen for at gøre den til virkelighed.

Chat med Morten Benjamin på mandag kl. 10-11 her på dr.dk/xfactor.

Send eller anbefal link

 

VIDEO Anthony Jasmin i Aftenshowet: Vi var underdogs men løb med sejren

2. apr. 2014 16:13

Ingen havde regnet med dem, og så løb de med sejren. Anthony Jasmin fortæller om X Factor-rejsen i Aftenshowet.

 

Det så du ikke i tv: Se opvarmnings-showet fra Rådhuspladsen

2. apr. 2014 15:45

Se eller gense Pernille og ManBand give den gas foran 20.000 glade fans på Rådhuspladsen i København.

 

X Factor er stadig en seermagnet

1. apr. 2014 12:03

Den syvende sæson af X Factor sluttede med et brag i fredags, hvor 2 ud af 3, der havde tændt fjernsynet, så den storslåede finale.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.