preload loader

AFTENSHOWET: Sveinur bliver stylet

 

Skrevet af: 

 

Sådan bliver finalisterne stylet

09. mar. 2012 07.52

Hver gang deltagerne i X Factor går på scenen, er deres sangvalg og mindste bevægelse grundigt overvejet på forhånd. Men også deltagernes tøj og look er nøje udvalgt til mindste detalje - lige fra stil, frisure, makeup til selve tøjet.

- Styling er sindssygt vigtigt, forklarer Maria Larsen, som er du stylist for Cutfather og hans deltagere, hvor kun Sveinur er tilbage i konkurrencen.

- I et show som X Factor har vi to et halvt minut til at danne os et indtryk af den artist, der optræder. Og det er for de fleste mennesker ikke nok til at vurdere performancen musikalsk. Derfor hjælper vi oplevelsen på vej via påklædningen.

"Vi skal både have noget at se og høre på!"
Sangen er selvfølgelig i centrum i X Factor, men deltageres look er alt så også afgørende, når seerne skal stemme på deres favorit, fortæller Maria Larsen i Aftenshowet.

- X Factor er et underholdningsprogram. Selvfølgelig er det også et musikprogram, men i bund og grund drejer det sig om underholdning. Og der er tøjet også en vigtig faktor for at underbygge musikken, forklarer hun.

- Vi skal både have noget at se og høre på!

Se interviewet med Maria Larsen fra Aftenshowet her på siden, hvor du også kommer med på shoppetur og til fitting med Sveinur og Cutfather.

Send eller anbefal link

 

Krisen afblæst: Masser af sangtalenter til X Factor i Aarhus

19. aug. 2014 15:44

Det er fire år siden, der sidst kom så mange deltagere til casting til X Factor i den jyske hovedstad. Optagelserne fortsætter lørdag i København.

 

VIDEO Remee sagde 'slut' - men er tilbage i X Factor

19. aug. 2014 12:29

Talentshowdommeren var dybt skuffet over, hans deltager blev snydt for sejren. Alligevel er han klar til en ny omgang X Factor.

 

VIDEO Dommertrioen tilbage: Som at vågne efter en vild fest

19. aug. 2014 07:27

Hver af de tre dommere har vundet én gang, så nu er der lagt i ovnen til det store opgør i næste omgang X Factor.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.