preload loader

 

Skrevet af: 

 

Blachmans råd til Sveinur: Find dit numsehul

04. mar. 2012 17.00

"Du skal ned i numsen og mærke dig selv." Det var rådet fra Thomas Blachman til Sveinur fredag aften - og det var vist de færreste, der egentlig forstod, hvad han mente med det. Derfor har dr.dk/xfactor bedt om en forklaring.

- Al form for kropsbevidsthed og rytmik starter ét sted. Og det er i numsen, siger Blachman.

- Om man løber, eller om man går, så skal man altid vide, hvor på kroppen det numsehul befinder sig. Hvis du vil have en form for elegance, kropsbevidsthed og rytmik, så starter det her.

Hullet i panden
Ligesom Sveinur startede Thomas Blachman sin musikalske karriere som trommeslager, og for ham er dét at swinge det vigtigste i al rytmisk musik. Og den evne starter altså et bestemt sted i kroppen...

- Sidder det i panden? Det gjorde det på Sveinur i aften. Han er u-stram, mener Blachman, der dog godt tror, at den charmerende færing kan lære at swinge.

- Jeg tror, han er lidt sent ude. Men man kan lære alt. Han er en talentfuld ung mand, siger Blachman.

Sveinur hitter på Facebook og Twitter
Selv tog Sveinur Blachmans kritik med et smil.

- Jeg vidste ikke, du var til den slags, var hans kække kommentar til Blachmans numsesnak.

Sveinurs mange fans mener vist også, at rockdrengen fra Torshavn swinger mere end rigeligt.

Siden i torsdags har Sveinur således mere end fordoblet sin fanskare på Facebook fra 3200 til knap 7000, hvor han nu har overhalet Ida og nu kun overgås i antal fans af Morten Benjamin.

Og i fem minutter efter hans optræden i fredags, var Sveinur "world trending" på Twitter - altså blandt de ti mest omtalte emner overhovedet på verdensplan på det sociale netværk.

Se videoerne med Blachman og Sveinur her på siden.

Send eller anbefal link

 

VIDEO Lina Rafn: - Hvad gør man med en stor stemme i 2015?

25. sep. 2014 10:20

’Det er som om, at man producerer de store stemmer så meget, at man ikke længere kan høre, at de er store’, siger Lina Rafn. Og det skal der, ifølge X Factor-dommeren, laves om på.

 

VIDEO X Factor auditions skudt i gang: Charmetrolde og højt musikalsk niveau

23. sep. 2014 19:26

I dag åbnede DRs Koncerthus dørene op for de første X Factor auditions. Og det tegner rigtig godt. Mød to deltager der både kan imponere med deres stemme og charme.

 

VIDEO Masser af X Factor blandt de nye deltagere

23. aug. 2014 18:00

Hundredvis af håbefulde nye stjernefrø var lørdag mødt op til precasting til den kommende sæson af X Factor. Se dem her.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.