preload loader

Skrevet af: 

 

Nye danske navne gæster X Factor-finalen

09. mar. 2012 10.00

X Factor kommer til at stå i den nye danske musiks navn, når den spektakulære finale finder sted fredag 23. marts i Jyske Bank BOXEN i Herning.

Succes-DJ'en Kato og stjerneskuddet Lukas Graham er netop blevet føjet til programmet over optrædende ved det store finaleshow, hvor Alphabeat og Oh Land også er gæstestjerner.

Hjælpedommeren Kato vender tilbage
Kato er allerede kendt af alle X Factor-fans. Han var nemlig gæst, da der var DJ Night i showet sidste år, og i år var han hjælpedommer for Cutfather på hans bootcamp.

Kato udsendte sit debutalbum i 2010, og det fik hurtigt masser af spilletid på de danske radiostationer. Det drejede sig ikke mindst om kæmpehittet og den anden single fra albummet, 'Hey Shorty (Yeah Yeah Pt. II)', der blev gæstet af rapperne U$O og Johnson.

Kato er kendt for at arbejde sammen med mange store kunstnere, og senest har han haft besøg af Snoop Dogg i sit studie.

Anmelderdarlingen Lukas Graham
Med singlen 'Ordinary Things', som sidste efterår var en af P3s uundgåelige, gjorde Lukas Graham og hans band sig for alvor bemærket på den danske musikscene.

Liveanmelderne har været stærkt begejstrede for Lukas Graham, der med en soulfyldt og fængende lyd kombinerer de gamle værdier og traditioner indenfor den amerikanske soul med hans helt egen energi og sound.

Popkometen Oh Land og eksportsuccesen Alphabeat
Udover finalisterne, Kato og Lukas Grahams optræden kan du desuden glæde dig til to andre gæsteoptrædener ved finalen.

Den ene kommer i form af popkometen Oh Land alias Nanna Fabricius Øland. Hun er af flere anmeldere blevet udråbt til et at de mest spændende og største musikalske talenter i Danmark lige nu, og hun står bl.a. bag hittet 'White Nights', som Cutfathers deltager Katrine sang i første liveshow.

Derudover kan man til finalen også opleve Alphabeat. I 2007 udkom deres første album 'This Is Alphabeat' med singlerne 'Fascination' og '10.000 Nights Of Thunder', der begge blev regulære landeplager på de danske radiostationer. I 2009 år udkom bandets andet album 'The Spell', som gik direkte ind på Top 10 på den engelske hitliste. Udgivelsen har efterfølgende solgt guld i England, hvor Alphabeat også er blevet et stort navn på livescenerne.

Nu er bandet klar med endnu en single, 'Vacation', som er forløberen for Alphabeats tredje album.

Send eller anbefal link

Alt om finalen

X Factor indtager Herning: Finale i Jyske Bank BOXEN

Jyske Bank BOXEN i Herning lægger rammer til X Factor-finalen 23. marts.

 
 

VIDEO Lina Rafn: - Hvad gør man med en stor stemme i 2015?

25. sep. 2014 10:20

’Det er som om, at man producerer de store stemmer så meget, at man ikke længere kan høre, at de er store’, siger Lina Rafn. Og det skal der, ifølge X Factor-dommeren, laves om på.

 

VIDEO X Factor auditions skudt i gang: Charmetrolde og højt musikalsk niveau

23. sep. 2014 19:26

I dag åbnede DRs Koncerthus dørene op for de første X Factor auditions. Og det tegner rigtig godt. Mød to deltager der både kan imponere med deres stemme og charme.

 

VIDEO Masser af X Factor blandt de nye deltagere

23. aug. 2014 18:00

Hundredvis af håbefulde nye stjernefrø var lørdag mødt op til precasting til den kommende sæson af X Factor. Se dem her.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.