preload loader
Applikation til X Factor 2012
 

Skrevet af: Søren Bygbjerg

 

Få X Factor som app på din mobil

Så er den her tilbage: Applikationen, der giver dig masser af X Factor på din smartphone - ganske gratis. Nu med nye funktioner og i splinternyt design.

Hvis du har en iPhone- eller Android-telefon, så kan du nu få alle de seneste nyheder, billeder og videoer fra X Factor lige ved hånden. Du kan også læse alt om om Blachman, Pernille og Cutfather og værten Lise Rønne.

Og nu kan du også være med i nye X Factor-konkurrencer hver uge via app'en og vinde signerede plakater, t-shirts og billetter til liveshows. 

Alt om finalisterne - når liveshows starter
Når auditions og bootcamps er ovre, og de store liveshows starter, så vil du selvfølgelig også kunne finde alt om de ni nye finalister og stemme på din favorit direkte fra app'en uden at skulle sende sms'er.

Samtidig vil du hver fredag kunne følge livebloggen, der går helt tæt på showet minut for minut.

DRs X Factor-applikationen - både til Android og iPhone - er på gaden nu og kan downloades gratis.


SÅDAN GØR DU

Få applikationen ved at sende en sms med APP til 1212 (alm. sms-takst). Du kan også hente den på iTunes eller Android Marked.

iPhone
Hvis du har en iPhone, kan du hente X Factor på iTunes.

App Store

Android
Har du en telefon med styresystemet Android, kan du hente applikationen på Android Marked.

Applikationen kræver, at din telefon bruger Android 1.6 eller nyere.

Andre telefoner
Hvis du ikke har en Android eller iPhone, kan du altid gå ind på vores mobile side ved at skrive m.dr.dk i din mobiltelefons browser.

Vær opmærksom på, at videoklip er gratis fra X Factor, men kan være dyrt i datatrafik fra dit teleselskab, hvis du betaler pr. megabyte.

Din mening
Hvad synes du om applikationen? Er det noget vi kan gøre anderledes? Kom gerne med ris og ros i kommentarfeltet herunder.

Send eller anbefal link

SÅDAN SER APP'EN UD

 
 

VIDEO Masser af X Factor blandt de nye deltagere

23. aug. 2014 18:00

Hundredvis af håbefulde nye stjernefrø var lørdag mødt op til precasting til den kommende sæson af X Factor. Se dem her.

 

Kæmpe fremmøde til X Factor: 48-årig canadier har stået i kø siden klokken 2 i nat

23. aug. 2014 12:46

Masser af deltagere er kommet til X Factor-casting i Koncerthuset ved DR Byen. 48-årige Mark fra Canada mødte op som den allerførste.

 

Tre smutveje: Sådan går du videre i X Factor

23. aug. 2014 08:00

Hundredvis af sangere er i dag til casting i Koncerthuset til næste sæson af tv-showet. DRs X Factor boss giver gode råd til, hvordan man kommer videre i konkurrencen.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Artikler > 2012

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.