preload loader
 

X Factor 2009

Linda - en stjerne er født!

Med bare 2 procents forspring tog Linda tog sejren i X Factor 2009, skarpt forfulgt af Alien Beat Club på en 2. plads og det 15-årige naturtalent Mohamed på en 3. plads.

 
 

1. pladsen

Lina og Linda: - Hvad skete der lige der?!

"Vi har fået tæsk på tæsk på tæsk. Og her står vi!" Se det allerførste interview med Linda og Lina Rafn efter sejren i X factor og hør dem synge Pinks 'So What'.

 
  

2. pladsen

Remee: - Jeg er pavestolt af ABC

"De er bare er vokset og vokset og vokset," siger Remee om sin gruppe ABC, og han er ikke skuffet over, at de ikke tog førstepladsen i X Factor.

 
  

3. pladsen

Mohamed: - Jeg tudbrølede!

De store følelser kom frem, da seerens dom faldt, og Mohamed fik sin tredjeplads i X Factor.

 
  

Alt om semifinalen

Den store stemme ude af X Factor

Seerne sendte Blachmans darling Sidsel hjem, mens Alien Beat Club, Linda og Mohamed er klar til finalen - og til koncerten på Rådhuspladsen på mandag.

 

Flere udsendelser

X Factor-stjernerne viser rundt

X Factor-finalister afslører hemmeligheder

Hvor får Linda en morfar? Hvordan virker døren til X Factor-scenen? Og hvad er en ABC-fokusøvelse? Deltagerne viser rundt bag kulisserne inden finalen.

 

I garderoben med Lucas og Mohamed

Der kommer både mere kant og mere lummerhed i X Factor på fredag, lover Lucas og Mohamed, mens de viser rundt i deres "cribs" i DR Byen.

 

Mød værten

Lise Rønne: X Factor er som et højskoleophold

"Første sæson var banebrydende, og det skal denne her sæson også være på en ny måde", siger Lise Rønne, der er tilbage som vært på X Factor.

 

Flere artikler

Billedserier

X Factor-Linda i billeder

Håret er blevet kortere, mens selvtilliden er vokset. Genoplev Linda Andrews' fantastiske rejse fra audition til sejrsskamlen i finalen i X Factor 2009.

 

Finalen i billeder

Mohamed synger falset, ABC laver den vildeste koreografi, og Linda bliver bakket op af lækre trommeslagere. Se billeder med alle finalisterne på scenen.

 

Bag om X Factor-koncerten

Fra de første prøver til den store forløsning foran 65.000 ellevilde publikummer. Dr.dk/xfactor fulgte Mohamed, Linda og ABC minut for minut under X Factor-koncerten.

 

Flere billedserier

X Factor-koncerten 2009

Er I der, Rådhuspladsen?

Mohamed-fans, Linda-fans og ABC-fans skreg om kap, da X Factor-koncerten på Rådhuspladsen gik i gang. Læs reportage fra begivenhedernes centrum.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > X Factor > Historie

X Factor is a trademark of FremantleMedia Ltd & Simco Ltd. Licensed by FremantleMedia Enterprises. www.fremantlemedia.com

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.