preload loader
Bagte rødbeder
 

Bagte rødbeder

21. februar 2010 kl. 20:30 på DR2

Bagte rødbeder er den bedste måde at bevare den særegne rødbedesmag - inde i rødbeden.

Bag skrubbede og velskyllede rødbeder, med skræl og rod ved 165 grader til de mørner. Det tager forbløffende lang tid, og selvfølgelig meget afhængigt af størrelsen. Bag rødbeder af nogenlunde samme størrelse, ellers er der timer imellem at de bliver færdige.

Man skal ikke skrue mere op end de 165, så bliver de bare træede.

Når de er klar, kan man bruge dem til at spise varme med smør og citron, med peberrods creme fraiche eller lave alle mulige salater af dem. Jeg kan anbefale olie eddike dressing med honning og hvidløg.

 

Send eller anbefal link

 

Seneste opskrifter fra DR

dr.dk/mad

Sendetider

Mere Camilla Plum

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR2 > CamillaPlum > Og den sorte gryde > Opskrifter > 2010 > uds_3

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.