preload loader
suppe
 

Kyllinge fond

Kom kylling skrog, ben, hals, og evt. kråse og hjerte i en gryde, tilsæt suppeurter og krydderurt stilke, løg, porre, gulerod, persillerod, selleri, persille, laurbærblad, frisk timian, frisk merian, hvidløg, hele sorte peberkorn, og lidt groft salt. Tilsættes først når suppen er skummet.

Kog op,  skum grundigt og lad det simre stille i et par timer. Sigt, og køl fonden af.

Fonden kan også koges på afpillede stegte kyllingeben, samt  evt den stegesky der er i fadet. 

 

Send eller anbefal link

 

Seneste opskrifter fra DR

dr.dk/mad

Sendetider

Mere Camilla Plum

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR2 > CamillaPlum > Og den sorte gryde > Opskrifter > 2010 > uds_5

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.