preload loader
Sidsel Storm
 

Lagt på af: 

 

Danmarks nye jazzstjerner

Studie 2,  26. november 2010 kl. 20:00

Danmarks nye Jazzstjerner udfordrer nogle af de mest lovende jazzkomponister i et brag af en koncert i Koncerthusets Studie 2.

Ved koncerten opføres Marius Nesets meget komplekse og velarrangerede komposition, “Golden Xplosion”, der i år vandt DPAs Jazzkomponist Konkurrence foran 15 andre unge komponister.

Marius Neset er født i Os v. Bergen, 1985. Han begyndte at spille klaver som 6-årig og saxofon som 9-årig. Som 18-årig komponerede han bestillingsværket Mellom Sauskolt og Varga til Osøren Blues og Jazzfestival i Norge. I 2002 studerede han på Berklee College of Music i Boston og i 2003 indledte han kandidatuddannelsen på musikerlinien på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han fortsatte på solistlinjen blev færdig med uddannelsen i juni 2010. Han har bestået alle linjer med A: højeste karakter!

Marius Neset spiller i JazzKamikaze, der optræder over det meste af verden. I 2005 modtog han publikums 1. pris for bedste solist ved Getxo International Jazz Festival, Spanien,

Ved koncerten opføres også melodierne af de tre tidligere års vindere: Niels Lyhne Løkkegaard (2007), Sidsel Storm (2008) og Snorre Kirk (2009)

Koncerten arrangeres i samarbejde med DPA Jazz.

Genre:

Rytmisk

Kunstnere:

DR Big Bandet, Marius Neset, Niels Lyhne Løkkegaard, Sidsel Storm, Snorre Kirk

Arrangement:

Jazzkoncerter

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Koncerthuset > Kalender > 2010 > november

DR Koncerthuset - Ørestads Boulevard 13 - 2300 København S.

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.