preload loader
 
 

Shut up and play the hits - CPH:DOX

Koncertsalen,  06. oktober 2012 kl. 21:00

Årets CPH:DOX tyvstarter med et scoop lørdag 6. oktober, når man kan opleve skandinavisk premiere på 'Shut Up and Play the Hits' om LCD Soundsystems sidste døgn samt feste og høre James Murphy (DJ Set) og 2MANYDJS (DJ Set).

For at markere lanceringen af CPH:DOXs musikprogram tyvstarter vi årets festival med et brag. Lørdag 6. oktober 2012 præsenterer vi en eksklusiv skandinavisk premiere på den længe ventede koncert- og dokumentarfilm 'Shut Up and Play the Hits' om LCD Soundsystems sidste dage og nætter. For at gøre filmoplevelsen helt ekstraordinær tager vi visningen ud af de normale biograframmer og ind i Koncerthusets fantastiske koncertsal.

"Allerede fredag varmer P6 Beat op med en spændende række gæster. Bl.a. kan lytterne her møde dj/producer Kasper Bjørke mellem kl. 13-15 i programmet 'Klik' hvor han vil spille en masse forskellige vinyler fra James Murphys pladeselskab, DFA, og i Fredagsritualet, der sendes mellem 15-18 får værten Camilla Jane Lea besøg af James Murphy selv. Murphy vil præsentere lytterne for en stribe af sine favoritalbum."

 

For folk der endnu ikke har stiftet bekendtskab med LCD Soundsystem, et af de vigtigste bands i nyere musikhistorie, og James Murphy, så er chancen der nu. Filmen vil kun blive vist denne ene gang under hele festivalen, og festen er once in a lifetime.

Efterfest med James Murphy og 2MANYDJS!
Efter visning fortsætter festen i Studie 1, hvor James Murphy helt eksklusivt optræder med et af sine eftertragtede DJ-sets. Og det slutter ikke her. James Murphy har inviteret sine venner fra det det verdenskendte DJ-kollektiv 2MANYDJS med, og de optræder ligeledes. Dem der så 2MANYDJS optræden på Roskilde Festival i 2009, vil vide at der venter en stor oplevelse.

Programmet byder også på optræden af de lokale danske helte Christian D'or (VICE, Disco Dick) og Pac (can), der fuldender denne store aften i dokumentarfilmen og musikkens tegn.

'Shut Up and Play the Hits' præsenteres som et samarbejde mellem CPH:DOX, DR og VICE.

CPH:DOXs musikprogram består dels af en koncertrække, AUDIO:VISUALS, og en musikfilmkonkurrence, SOUND & VISION. Hele musikprogrammet offentliggøres i detaljer til denne storslåede aften. CPH:DOX løber i år af stablen den 1.-11. november 2012

Tidsplan
21.00 - 23-00
filmforevisning i Koncertsalen
23.00 - 24.00 dj PAC (CAN) & Christian DÒr (dj set)
24.00 - 02.00 James Murphy (LCD Soundsystem/DFA) (dj set)
02.00 - 04.30 2MANYDJS (dj set)

Der kan komme ændringer i tidsplanen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Koncerthuset > Kalender > 2012 > oktober

DR Koncerthuset - Ørestads Boulevard 13 - 2300 København S.

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.