preload loader
 
 

Darcy James Argue og DR Big Bandet

Studie 2,  18. januar 2013 kl. 20:00

Darcy James Argue kommer fra Canada, bor i Brooklyn, er komponist og orkesterleder, fem gange vinder af DownBeat kritiker prisen, krediteret for "making the big band cool again" og for at "genopfinde det 21. århundredes big band". Han spænder fra Gil Evans til Bob Brookmeyer, fra Kenny G til Peter Brötzmann og man kunne blive ved. Indie jazzmusiker og komponist med en sand kunstnerisk åre der formår at forny og at overraske. Han tiltrækker de helt unge i USA med den musikstil han selv kalder "steampunk".

DR Big Bandet kan nyde godt af hele den moderne musikscene og al den fede musikalske inspiration, fra maximalistisk musik over hiphop, rock og elektronica, når de får besøg af Darcy James Argue i Studie 2 den 18. januar 2013.

Darcy James Argue har vundet flere priser for sine arrangementer og kompositioner til big band. Amerikansk grammy nominering i 2011 for "Best Jazz Large Ensemble Album". Han er to gange kåret i Downbeat som Rising Star Composer og hans koncerter er tilløbsstykker.

Om hans seneste Cd skriver JazzTimes' Michael J. West; "Darcy James Argue gør for jazzen, hvad Radiohead gjorde for rocken." Dette er en enestående chance for det danske publikum, for at stifte bekendskab med DR BigBandet, Darcy James Argue og med musik, der rækker ind i fremtiden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Koncerthuset > Kalender > 2013 > Januar

DR Koncerthuset - Ørestads Boulevard 13 - 2300 København S.

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.