preload loader
 
 

The Mind Behind ... Palle Mikkelborg 75

Koncertsalen,  06. marts 2016 kl. 20:00

Dirigent og solist: Palle Mikkelborg
Gæster: Marilyn Mazur, slagtøj; Mike Sheridan, elektronik og cristal; Helen Davies, harpe
Københavns Drengekor, Det Kgl. Kantori
DR Big Bandet
__________________________________________________

OBS: Koncerten er udsolgt, men bare rolig, du kan streame det hele hjemme fra din sofa lige her. Optakt fra kl. 19 med P8 Jazz-vært Stine Danving og Palle Mikkelborg - koncerten starter kl. 20.

DR Big Bandet fejrer en af dansk jazz' helt store koryfæer - på selve dagen for hans 75 års fødselsdag! Trompetist, komponist, kapelmester, arrangør og musikalsk himmelstræber: Palle Mikkelborg har spillet en kæmpe rolle i dansk musik og dansk jazz - og for DR Big Bandet - og det bliver en aften til hans ære med uddrag fra de helt store succeser samt nye værker.

Palle Mikkelborg siger selv om koncerten: "Som en skygge har The Mind Behind fulgt mig på min musikalske "Journey to..." og har skabt ro og tryghed i hektiske stunder og ydmyghed i hovmodige øjebilkke. At blive fejret på denne måde er en stor ære. At få mulighed for at bruge vigtige farver fra min palet til det evige "maleri" er stort. At få lov til - i dette regi og med dette superhold af venner og "rejsekammerater" - at prise kunstens mangfoldighed og enhed glæder mit sind".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Koncerthuset > Kalender > 2016 > Marts

DR Koncerthuset - Ørestads Boulevard 13 - 2300 København S.

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.