preload loader
ensemble-brand-text-updated

Sæson 2016/17

DR SymfoniOrkestret præsenterer den kommende sæson med en lang række koncerter, der byder publikum på stor musik, smuk musik og overstrømmende musik – kort sagt, musik, der giver mulighed for nydelse og berigelse, fordybelse og stimulation. I sæsonen 2016-17 har DR SymfoniOrkestret et særligt fokus på Mahlers symfonier. Fordi Mahler er en af de komponister, der kan fortælle om mennesket, så man føler sig dybt berørt. Han udtrykker sig i et kæmpestort orkester, og det passer perfekt til DR SymfoniOrkestrets store varme orkesterklang og udtryksfulde musikere.

 
 
drso-logo

Om DR SymfoniOrkestret

DR SymfoniOrkestret

Musikken er et sprog, der binder mennesker sammen og giver os en kulturel identitet. Den er et afgørende værn mod afstumpethed, kortsynethed og mangel på sammenhængskraft, for den trækker os ind i et fællesskab, vi alle har brug for, hvis vi skal forholde os konstruktivt til de udfordringer, vi står med som mennesker.

 

Musikerne

Musikerne bag instrumenterne

Klik her og læs mere om DR SymfoniOrkestrets musikere

 
 
 

Næste koncert

Temirkanov & Dvoraks 8.

Koncertsalen, 27. okt. 2016 19:30

Den store klangmagiker Yuri Temirkanov er omsider tilbage på podiet hos DR SymfoniOrkestret. Han dirigerer russisk romantisk musik af Georgij Sviridov og Dvoraks vidunderlige 8. Symfoni, en strøm af melodier og følelser. Aftenens solist er Ruslands førende bassanger, Alexander Vinograd.

 

DR SymfoniOrkestrets kommende chefdirigent

Fabio Luisi er en af den internationale musikscenes hotteste dirigentnavne og har netop underskrevet en treårig aftale som DR SymfoniOrkestrets næste chefdirigent.

 
 

Klassisk for begyndere

Jeg vil gerne lytte til musikken, før jeg vælger koncerten! Og hvornår må jeg egentlig klappe? Klik her og bliv klogere på takt og tone i klassisk musik og find den koncert, der passer både smag og behag.

 
 
DRSO-spotify-2 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Koncerthuset > Kor & orkestre > DR SymfoniOrkestret

DR Koncerthuset - Ørestads Boulevard 13 - 2300 København S.

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.