preload loader
mette_blomsterberg_830x200
 

Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg er 39 år, uddannet konditor i Kransekagehuset i 1990. Har været restauratør og konditor i Café Glyptoteket. Drier nu sin egen kage-dessertbutik "Blomsterbergs" i København.

Hun har vundet et hav af priser inden for sit fag, men er mest stolt af St. Honoré ordenen, konditorernes fornemste æresbevisning, som hun blev tildelt sidste år. Ordenen gives til fagfolk, der har en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mette J. Blomsterberg er konditor af hjertet. I hendes kager og desserter prøver hun at få smagen og skønheden til at gå op i en højere enhed, og hun forsøger hver dag at videreføre konditorfagets fornemme traditioner.

For Mette Blomsterberg er konditorlivet hendes hjertebarn, og Mette vil gøre alt for at holde liv i det gamle ærefyldte fag, der rummer så stor en plads i hendes  hjerte.

Mette Blomsterberg har medvirket i DR1 prgrammerne Det søde liv og Kongerigets kager.

 

Send eller anbefal link

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Solæg

Kog vand og salt op sammen med lidt rå rødkål - hvis du vil have lyseblå marmorering på dine æg - eller løgskaller hvis de skal være gule.

 

Skrædderduelse med kartofler

Flæsketerningerne steges på panden. Når de har taget lidt farve og afgivet lidt fedt kommes løgternene ved og steges sammen med flæsket.

 

Snysk

Snysken bliver selvfølgelig bedst, hvis det er friske sommergrøntsager man bruger.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.