preload loader
Camilla Plum
 

Camilla Plum

Camilla Plum har fire børn og driver det statskontrollerede økologiske landbrug Fuglebjerggaard i Helsinge. Camilla Plum har tidligere drevet restaurant Cap Horn i Nyhavn og det økologiske firma Den Rene Vare.
Hun er uddannet industriel designer og arkitekt. Autodidakt kogekone. Debuterede i 1983 med kogebogen: Emma Gad - Vi gider ikke, som hun har skrevet sammen med kogekonekollegaen Nanna Simonsen. Hun har også skrevet bøgerne: Et ordentligt brød, Mormors mad, Grønt, Blomstrende mad og Ælle bælle frikadelle.

Camilla Plum har været vært på flere have- og madprogrammer på DR2.

 

Send eller anbefal link

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Stegt flæsk med persillesovs

Prøv Henrik Boserups opskrift på danmarks nationalret, Stegt flæsk med persillesovs

 

Wrap med grillet lammekebab

Steg kødspyddene, indtil de er gyldne på alle sider. Varm fladbrødene 30 sekunder på panden eller under grillen. Fordel salat, kød og løg oven på de fire brød. Kom yoghurt ovenpå. Rul så brødene sammen og servér.

 

Vildtragout med pappardelle

Denne gryderet kan laves med forskellig slags vildt, og hvis det hele hakkes fint og koges næsten ud, bliver det en fantastisk pastasauce. Server med revet parmesan og appelsinskal.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.