preload loader
Camilla Plum
 

Camilla Plum

Camilla Plum har fire børn og driver det statskontrollerede økologiske landbrug Fuglebjerggaard i Helsinge. Camilla Plum har tidligere drevet restaurant Cap Horn i Nyhavn og det økologiske firma Den Rene Vare.
Hun er uddannet industriel designer og arkitekt. Autodidakt kogekone. Debuterede i 1983 med kogebogen: Emma Gad - Vi gider ikke, som hun har skrevet sammen med kogekonekollegaen Nanna Simonsen. Hun har også skrevet bøgerne: Et ordentligt brød, Mormors mad, Grønt, Blomstrende mad og Ælle bælle frikadelle.

Camilla Plum har været vært på flere have- og madprogrammer på DR2.

 

Send eller anbefal link

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Steak Sandwich

Philly cheesesteak er en helt igennem syndig ret bestående af et baguette fyldt med ringelige mængder oksefillet og ost

 

Banana Split

Brødrene Prices bud på en klassisk Banana Split med hjemmelavet chokoladesirup

 

Flamberet fasan med grønkål og svampe

Kom fasanlår i gåsefedt sammen med rosmarin og kog dem møre og sprøde

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.