preload loader
Camilla Plum
 

Camilla Plum

Camilla Plum har fire børn og driver det statskontrollerede økologiske landbrug Fuglebjerggaard i Helsinge. Camilla Plum har tidligere drevet restaurant Cap Horn i Nyhavn og det økologiske firma Den Rene Vare.
Hun er uddannet industriel designer og arkitekt. Autodidakt kogekone. Debuterede i 1983 med kogebogen: Emma Gad - Vi gider ikke, som hun har skrevet sammen med kogekonekollegaen Nanna Simonsen. Hun har også skrevet bøgerne: Et ordentligt brød, Mormors mad, Grønt, Blomstrende mad og Ælle bælle frikadelle.

Camilla Plum har været vært på flere have- og madprogrammer på DR2.

 

Send eller anbefal link

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Stegt majs boller med glaseret flæsk og syltede agurker

Kom lidt vand i en skål og rør majsmelet heri. Ælt det til en glat dej der knækker en smule.

 

Brændte muslinger med lyng og gran

Istandgør muslingerne. Bank et lille søm i en plade og sæt muslinger lodret rund omkring denne.

 

Edderfugl med peanut og tykke nudler

Skær kødet fra lårben og del i mindre stykker. Steg dette i en kasserolle i lidt olie.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.