preload loader
Camilla Plum
 

Camilla Plum

Camilla Plum har fire børn og driver det statskontrollerede økologiske landbrug Fuglebjerggaard i Helsinge. Camilla Plum har tidligere drevet restaurant Cap Horn i Nyhavn og det økologiske firma Den Rene Vare.
Hun er uddannet industriel designer og arkitekt. Autodidakt kogekone. Debuterede i 1983 med kogebogen: Emma Gad - Vi gider ikke, som hun har skrevet sammen med kogekonekollegaen Nanna Simonsen. Hun har også skrevet bøgerne: Et ordentligt brød, Mormors mad, Grønt, Blomstrende mad og Ælle bælle frikadelle.

Camilla Plum har været vært på flere have- og madprogrammer på DR2.

 
 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er mest kendt som tv-kok, der favner nye madkulturer med respekt og interesse.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Te-røget ananas i bouillon med ananas-ravioli

En lækker dessert med ananas, som ryges på earl grey te

 

Fisk i lergryde på bål med teblade og kærlighed

Frisk fisk på bål, som skal spises med de bare næver

 

Fødselsdagsboller som snobrød med kakao-te

Pep fødselsdagen op med nogle kreative fødselsdagsboller, der laves som snobrød

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.