preload loader
camilla_plum_830x200
 

Camilla Plum

Camilla Plum har fire børn og driver det statskontrollerede økologiske landbrug Fuglebjerggaard i Helsinge. Camilla Plum har tidligere drevet restaurant Cap Horn i Nyhavn og det økologiske firma Den Rene Vare.

Hun er uddannet industriel designer og arkitekt. Autodidakt kogekone. Debuterede i 1983 med kogebogen: Emma Gad - Vi gider ikke, som hun har skrevet sammen med kogekonekollegaen Nanna Simonsen. Hun har også skrevet bøgerne: Et ordentligt brød, Mormors mad, Grønt, Blomstrende mad og Ælle bælle frikadelle.

Camilla Plum har været vært på flere have- og madprogrammer på DR2.

 

Send eller anbefal link

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Anne Hjernøe

Anne er ikke uddannet kok, men har altid haft en passion for mad - de gode råvarer, spændende sammensætninger og lækkert udseende, dvs. mad, der appellerer til alle sanserne.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Karpe au bleu

Fyld bughulen på karpen med chili, citronskiver og timian.

 

Frugtspyd med chilisalt

Skær ananas og vandmelon ud i aflange stykker

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.