preload loader
Camilla Plum
 

Camilla Plum

Camilla Plum har fire børn og driver det statskontrollerede økologiske landbrug Fuglebjerggaard i Helsinge. Camilla Plum har tidligere drevet restaurant Cap Horn i Nyhavn og det økologiske firma Den Rene Vare.
Hun er uddannet industriel designer og arkitekt. Autodidakt kogekone. Debuterede i 1983 med kogebogen: Emma Gad - Vi gider ikke, som hun har skrevet sammen med kogekonekollegaen Nanna Simonsen. Hun har også skrevet bøgerne: Et ordentligt brød, Mormors mad, Grønt, Blomstrende mad og Ælle bælle frikadelle.

Camilla Plum har været vært på flere have- og madprogrammer på DR2.

 
 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er mest kendt som tv-kok, der favner nye madkulturer med respekt og interesse.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Forårsruller med hummer og svinekød

Bræk kløer og hale af den ferske hummer

 

Salat med pak choy, grønne asparges og asiatisk vinaigrette

Rist sesam på en tør pande et par minutter til det dufter

 

Artiskokbunde med bønner og dild

Skær skalotteløgene i tern og steg dem i olien til de bliver glasklare i konsistensen

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.