preload loader
Brødrene Price
 

Brødrene Price

Adam Price

  • Født 1967
  • Jurastuderende på Københavns Universitet 1986-90
  • Men først og fremmest dramatiker, manuskriptforfatter, teaterinstruktør, oversætter, mad-anmelder m.m.m.
  • Blandt Adams mange skriverier kan nævnes: satireforfatter på DR-serierne "Den Gode, Den Onde og Den virk'lig Sjove" og "Det der om søndagen", manuskriptforfatter på tv-serierne Karussel (TV2) og Taxa (DR), idémand bag serien Nikolaj og Julie (DR), hovedforfatter på Anna Pihl (TV2)
  • Redaktør på TV2 Drama fra 2001 til 2005
  • Har anmeldt restauranter og uddelt kokkehuer i Dagbladet Politiken siden 1992
  • Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi


James Price

  • Født 1959
  • Komponistuddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1979-84
  • Har bl.a. sammen med Adam Price skrevet 6 musicals: Tordenskiold, Livsens Ondskab, De Tre Musketerer, Robin Hood, Naboerne samt Trold kan tæmmes
  • Endvidere kompositioner til revy, teater, tv og radio.
  • Kapelmester ved et hav af teaterforestillinger og musicals. Siden 2002 kapelmester ved Cirkusrevyen. - Skriver om mad i Dagbladet Politikens Lørdags-tillæg
  • Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi
 

Send eller anbefal link

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Anne Hjernøe

Anne er ikke uddannet kok, men har altid haft en passion for mad - de gode råvarer, spændende sammensætninger og lækkert udseende, dvs. mad, der appellerer til alle sanserne.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Kokostoppe med havtorn

Kom æg og sukker i en skål og pisk til det er luftigt og tykt

 

Dampede blåmuslinger i havtorn

Skyl og skrub muslingerne godt. Kasser de muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank mod køkkenbordet

 

Havtornsaft og -pure

Kom havtornen i en gryde og tilsæt vand. Bring det i kog og lad det simre i et par minutter

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.