preload loader
Brødrene Price
 

Brødrene Price

Adam Price

  • Født 1967
  • Jurastuderende på Københavns Universitet 1986-90
  • Men først og fremmest dramatiker, manuskriptforfatter, teaterinstruktør, oversætter, mad-anmelder m.m.m.
  • Blandt Adams mange skriverier kan nævnes: satireforfatter på DR-serierne "Den Gode, Den Onde og Den virk'lig Sjove" og "Det der om søndagen", manuskriptforfatter på tv-serierne Karussel (TV2) og Taxa (DR), idémand bag serien Nikolaj og Julie (DR), hovedforfatter på Anna Pihl (TV2)
  • Redaktør på TV2 Drama fra 2001 til 2005
  • Har anmeldt restauranter og uddelt kokkehuer i Dagbladet Politiken siden 1992
  • Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi


James Price

  • Født 1959
  • Komponistuddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1979-84
  • Har bl.a. sammen med Adam Price skrevet 6 musicals: Tordenskiold, Livsens Ondskab, De Tre Musketerer, Robin Hood, Naboerne samt Trold kan tæmmes
  • Endvidere kompositioner til revy, teater, tv og radio.
  • Kapelmester ved et hav af teaterforestillinger og musicals. Siden 2002 kapelmester ved Cirkusrevyen. - Skriver om mad i Dagbladet Politikens Lørdags-tillæg
  • Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi
 

Send eller anbefal link

 

Alle opskrifter fra Brødrene Price

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Stegt flæsk med persillesovs

Prøv Henrik Boserups opskrift på danmarks nationalret, Stegt flæsk med persillesovs

 

Wrap med grillet lammekebab

Steg kødspyddene, indtil de er gyldne på alle sider. Varm fladbrødene 30 sekunder på panden eller under grillen. Fordel salat, kød og løg oven på de fire brød. Kom yoghurt ovenpå. Rul så brødene sammen og servér.

 

Vildtragout med pappardelle

Denne gryderet kan laves med forskellig slags vildt, og hvis det hele hakkes fint og koges næsten ud, bliver det en fantastisk pastasauce. Server med revet parmesan og appelsinskal.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.