preload loader
Brødrene Price
 

Brødrene Price

Adam Price

  • Født 1967
  • Jurastuderende på Københavns Universitet 1986-90
  • Men først og fremmest dramatiker, manuskriptforfatter, teaterinstruktør, oversætter, mad-anmelder m.m.m.
  • Blandt Adams mange skriverier kan nævnes: satireforfatter på DR-serierne "Den Gode, Den Onde og Den virk'lig Sjove" og "Det der om søndagen", manuskriptforfatter på tv-serierne Karussel (TV2) og Taxa (DR), idémand bag serien Nikolaj og Julie (DR), hovedforfatter på Anna Pihl (TV2) samt Hovedforfatter på Borgen (DR)
  • Redaktør på TV2 Drama fra 2001 til 2005
  • Har anmeldt restauranter og uddelt kokkehuer i Dagbladet Politiken siden 1992
  • Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi


James Price

  • Født 1959
  • Komponistuddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1979-84
  • Har bl.a. sammen med Adam Price skrevet 6 musicals: Tordenskiold, Livsens Ondskab, De Tre Musketerer, Robin Hood, Naboerne samt Trold kan tæmmes
  • Endvidere kompositioner til revy, teater, tv og radio.
  • Kapelmester ved et hav af teaterforestillinger og musicals. Siden 2002 kapelmester ved Cirkusrevyen. - Skriver om mad i Dagbladet Politikens Lørdags-tillæg
  • Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi
 
 

Alle opskrifter fra Brødrene Price

 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er mest kendt som tv-kok, der favner nye madkulturer med respekt og interesse.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Svinekotelet med krebs, spidskål og æbler

Kog krebsene i vand tilsat hedvin og krydderurter. Pil halerne ude af skallerne. Kog spidskålen, tilsæt løg og æbler og drys halerne over. Steg koteletterne og hæld hedvin og fløde ved. Server med spidskål og krebsehaler.

 

Ged med rosmarin og kompot af kartofler samt tørt ost

Brun kødet, krydr det og lad det simre under låg 1½-2 timer. Kog kartoflerne og stamp dem med ost og yoghurt. Skær tomater i stykker og bland dem med løg, eddike, olie, sardiner og brød.

 

Kalv med porre og jordskokker

Brun jordskokker og hæld honning og hvidvin ved. Lad det simre. Krydr kødet og steg det. Tilsæt porre og svampe og steg til alt er mørt. Server kødet med jordskokker og lidt af den indkogte væde.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Kokke

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.