preload loader
asparges

Tema: Forårsretter

Nu er foråret altså kommet, og man har igen lyst til dejlige friske salater og retter med fisk.

 

Et Vovestykke med Tatar

En go' frokost - inspireret af Ole Bornedal

 

Omelet

En omelet er super nem, lige at bikse sammen. Her er den med krydderurter. Men du kan også lave den, med hvad du har i køleskabet.

 
 

Nyeste opskrifter

Stegt filet af pronghorn med baconstykker

Først fjerner du fedt og hinder fra kødet. Del den herefter i 4 bøffer.

 

Stegte kalvenosser med majs taco og sød sennep

Skyl nosserne og fjern hinden som sidder rundt om. Skær så i skiver og steg disse i smeltet smør ved høj varme.

 

Vilde ris med grillet lever og rosenkål

Kom de vilde ris i en gryde og hæld vand over. Lad dem koge ca. 1 time.

 

Kogt majroe og hjerte med blå ost og brøndkarse

Skræl roerne og halver dem. Kom i en gryde med smørret og lidt vand.

 

Hov suppe med skank og bønner

Istandgør først begge hove og rens dem vildt grundigt.

 

Gryde af bov med søde tomater og vandmynte

Skær kødet i store terninger og brun det af på en pande i lidt af smørret.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.