preload loader

colourbox

Tema: Mad med kylling

Kylling er en meget populær spise i danske hjem, det er sundt, billigt og fedtfattigt.

 

Kalvehaler

Retten her er en rigtig simreret, som gerne skal stå 1 ½ - 2 timer og passe sig selv.

 

Omelet

En omelet er super nem, lige at bikse sammen. Her er den med krydderurter. Men du kan også lave den, med hvad du har i køleskabet.

 
 

Nyeste opskrifter

Rokke i gryde med kokosmælk og limeblade

Skær rokkekødet fri for skind og brusk. Del derefter i passende stykker.

 

Stegt rokke med clams og sød peber

Skær rokkekødet i fire passende stykker og steg dem gyldne på begge sider i en kasserolle i lidt af smørret.

 

Ceviche af rokke med orange og honning

Skær rokkekødet i meget tynde skiver og kom i en lille skål.

 

Kroatisk oksesteg med gnocchi (Pasticada)

Sørg for at kødet, så vidt det er muligt, renses for sener. Stik en smal og spids kniv meget dybt og skråt ind i kødet ...

 

Sous videde shortribs med gnocchi

Kødet (shortribs) bliver vakumpakket evt. med lidt andefedt smurt ind i kødet, og sous vides så på 65 grader i 48 timer.

 

Kartoffel gnocchi

De skrællede kartofler skæres i mindre stykker og koges i saltet vand. Herefter hældes vandet fra og de stilles til afkøling.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.