preload loader
asparges

Tema: Forårsretter

Nu er foråret altså kommet, og man har igen lyst til dejlige friske salater og retter med fisk.

 

Et Stykke med Røget Ål og Æble

Et stykke med røget ål og æble inspireret af Mette Moestrup

 

Varme hveder

En klassisk opskrift på lune hveder i anledning af Store Bededag fredag d. 1. maj.

 
 

Nyeste opskrifter

Krakket sild

Tag en skål, læg et lag groft salt i bunden, læg sildefilleter ovenpå derpå igen salt ...

 

Saltgrøner torsk med Gudhjemmadyppa a la Hedvig

Torsken renses og skrabes for skæl. Skær den i tykke skiver, drys med rigeligt salt ...

 

Ristepølse med grønlangkål og råstegte kartofler

Fjern ribbene på grønkålen og kog den i 10 minutter i letsaltet vand.

 

Brændesnude

Kødet skæres i mindre stykker, saltes og sættes på køl. Byggrynene udblødes i vand.

 

Stegt filet af pronghorn med baconstykker

Først fjerner du fedt og hinder fra kødet. Del den herefter i 4 bøffer.

 

Stegte kalvenosser med majs taco og sød sennep

Skyl nosserne og fjern hinden som sidder rundt om. Skær så i skiver og steg disse i smeltet smør ved høj varme.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.