preload loader
gryderet

Colourbox

Tema: Vintermad

Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Derfor er det tid til at lave dejlig simre- og gryderetter. Kig med og se hvad vi har samlet af lækre opskrifter.

 
lammekoteletter

Lammekoteletter

Del lammekronen til koteletter, og behold gerne de lange ben. Steg koteletterne i olivenolie med rosmarin, salt og peber ved høj varme i ca. 1 minut på hver side.

 

Svamperisotto

Når risottoen er cremet og våd i konsistensen, som den skal være, garnéres den med de grillede svampe, lidt friskrevet parmesan og et stænk ekstra jomfruolivenolie og serveres.

 
 

Nyeste opskrifter

Stegt majs boller med glaseret flæsk og syltede agurker

Kom lidt vand i en skål og rør majsmelet heri. Ælt det til en glat dej der knækker en smule.

 

Brændte muslinger med lyng og gran

Istandgør muslingerne. Bank et lille søm i en plade og sæt muslinger lodret rund omkring denne.

 

Edderfugl med peanut og tykke nudler

Skær kødet fra lårben og del i mindre stykker. Steg dette i en kasserolle i lidt olie.

 
 

Kålrabi mos

Skræl og vand kålrabien og skær derefter i grove tern.

 

Kærnemælkscreme med crumble

Fløjlsgrød og koldskål bliver til kærnemælkscreme i Henrik Pihlkjærs nyfortolkning

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.