preload loader

Minipizza

Man kan bruge det fyld, man allerbedst kan li', på minipizzaerne.

 

Jordbæris

Prøv at lave din egen jordbæris - det tager 5 minutter at lave og efter 3-4 timer i fryseren er den klar til servering!

 
 

Nyeste opskrifter

Kokostoppe med havtorn

Kom æg og sukker i en skål og pisk til det er luftigt og tykt

 

Dampede blåmuslinger i havtorn

Skyl og skrub muslingerne godt. Kasser de muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank mod køkkenbordet

 

Havtornsaft og -pure

Kom havtornen i en gryde og tilsæt vand. Bring det i kog og lad det simre i et par minutter

 

Skildpaddesuppe uden skildpadde

Hæld kalvefonden i en gryde og blend alle de øvrige ingredienser (på nær Madeira) i en foodprocessor

 

Salat med pære, valnødder og vinaigrette

Vask salaterne og skær pærerne i tynde skiver på en mandolin

 

Blinis Demidoff

Rør alle ingredienser på nær hviderne til en glat dej og lad den hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.