preload loader
Bær

Tema: Naturens frugtkammer

Naturens frugtkammer bugner af hindbær, ribs, solbær, stikkelsbær og mange flere - så det handler bare om at udnytte de mange gode bær!

 

Grillet hummersalat

Hvis du er blevet træt af grillede bøffer og pølser, så prøv i stedet denne lækre hummersalat fra Anne Hjernøe.

 

Burger med fiskedeller

Prøv Frilandshavens burger af foccacia brød fyldt med hjemmelavede fiskefrikadeller, hjemmerørt remoulade og rucola salat med lakrids.

 

Nyeste opskrifter

Svinekotelet med krebs, spidskål og æbler

Kog krebsene i vand tilsat hedvin og krydderurter. Pil halerne ude af skallerne. Kog spidskålen, tilsæt løg og æbler og drys halerne over. Steg koteletterne og hæld hedvin og fløde ved. Server med spidskål og krebsehaler.

 

Ged med rosmarin og kompot af kartofler samt tørt ost

Brun kødet, krydr det og lad det simre under låg 1½-2 timer. Kog kartoflerne og stamp dem med ost og yoghurt. Skær tomater i stykker og bland dem med løg, eddike, olie, sardiner og brød.

 

Kalv med porre og jordskokker

Brun jordskokker og hæld honning og hvidvin ved. Lad det simre. Krydr kødet og steg det. Tilsæt porre og svampe og steg til alt er mørt. Server kødet med jordskokker og lidt af den indkogte væde.

 

Stegt skrubbe med grønkål, gulerødder og aronia-bær

Kog gulerødder med bær og dild. Sauter løg og kål, hæld hvidvin ved og lad koge. Tilsæt smør og krydr. Fileter skrubben, vend i mel og steg fisken gylden i halvt smør halvt olie.

 

Får med rødbeder, blå ost og figner

Kog rødebederne, fjern skindet og kog de snittede rødbeder i den indkogte vin/honning væske. Kom hakkede valmødder og smuldret ost heri. Kog selleri mørt og steg de krydrede fårebøffer stille og roligt.

 

Braiseret suppehøne med rødbeder og hindbær

Brun kyllingestykker, tilsæt grøntsager og fond og kog under låg. Serveres med de tilberedte rødebeder og et stykke brød.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.