preload loader
jordbær

Tema: Sommerdesserter

Det er ikke kun om vinteren, at der skal være lidt til den søde tand. Gå bare ombord i de danske jordbær, som begynder at dukke op i køkkenhaverne lige nu.

 

Kød på grillen

Det er en rigtig god idé at marinere det kød, der skal ende på grillen, så det får ekstra smag.

 

Fisk på grillen

Der findes en stor verden af spændende muligheder, hvis du vælger at lægge fisk på grillen. Laks, rejer, tunbøf - der er mere end en fisk i havet.

 
 

Nyeste opskrifter

Salat med kålskud, høvinaigrette og stegte østershatte

Vask kålskuddene og børst blomsterne fri for evt. insekter.

 

Kogte nye kartofler med rygeostsauce og spire

Skrub kartoflerne fri for jord og dæk dem med vand i en gryde.

 

Kylling i saltdej

Ælt mel, salt, æggehvide og vand sammen til saltdejen er glat og elastisk.

 

Bolinhos de amor fra Portugal

Ved første øjekast fremstår Bolinhos de amor en smule ligegyldige, men jeg lover dig for, at de langt fra er det.

 

Pão de ló fra Portugal

24 æggeblommer er hovedbestanddelen i Pão de Ló .

 

Kapros Túró Lepény fra Makó/Ungarn

Kapros Túró Lepény er en ungarsk specialitet, der minder om en bagt cheesecake.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.