preload loader
jordbær

Tema: Sommerdesserter

Det er ikke kun om vinteren, at der skal være lidt til den søde tand. Gå bare ombord i de danske jordbær, som begynder at dukke op i køkkenhaverne lige nu.

 

Rugbrødsmad med nye kartofler

Rugbrødsmad med nye kartofler, rygeost-creme, radiser, ramsløg og karse.

 

Rabarbersoufflé med dessertcreme

Bag souffleerne i 18-20 minutter eller indtil de er blevet smukt gyldne.

 

Nyeste opskrifter

Forårsruller med hummer og svinekød

Bræk kløer og hale af den ferske hummer

 

Salat med pak choy, grønne asparges og asiatisk vinaigrette

Rist sesam på en tør pande et par minutter til det dufter

 

Artiskokbunde med bønner og dild

Skær skalotteløgene i tern og steg dem i olien til de bliver glasklare i konsistensen

 

Tarator

Kom alle ingredienserne i en morter og stød dem til du har en grov

 

Snittebønner med spinat og persille

Kom en slat olie i en gryde og steg det finthakkede løg til det er glasklart i konsistensen

 

Spinatsalat med jordbær og gedeost

Skyl spinaten, slyng den tør og fordel den på et fad

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.