preload loader

Tema: Mad med rabarber

Lige nu vælter rabarberne frem i haven, og for at give plads til nye skud, skal de høstes.

 

Opskrifter fra Spis og Spar

Få alle opskrifterne fra forbrugerprogrammet Spis og Spar

 

Spise med Price

Se opskrifterne fra den seneste sæson af Spise med Price

 

Nyeste opskrifter

Mampure - en lækker dip på edamamebønner

Denne opskrift fra bogen 'Spis dig fra overgangsalderen' er på en n usædvanlig lækker puré, som kan spises på brød, til salat, til middagsretten eller som en snack med grøntsagsstave.

 

Dadelkage

Denne kage er fra bogen "Spis dig fra overgangsalderen". Kagen bliver som konfekt, men er fremstillet af lutter sunde ingredienser. Brug den tilsammenkomster og festlige lejligheder.

 

Hvide asparges med brunet smør og citron

Denne opskrift på hvide asparges med brunet smør og citron er en fantastisk lækker forret med asparges, og så er den nem at lave. Kok Adam Aamann lavede rette i prorgammet 'Madmagasinet'

 

Hvide og grønne asparges med hollandaise-sauce

Hvide og grønne asparges med hollandaise-sauce er en opskrift, som er nem at lave men smager fantastisk. Asparges er nemme at tilberede, og med hollandaise-saucen til, bliver det en fyldig og lækker ret.

 

Belgisk chokolademousse

En fyldig og cremet chokolademousse med lækker mørk chokolade. Det er en perfekt chokolademousse til at spise, lige som den er, og den er også perfekt at bruge i en kage. I programmet 'Bag verden' lagde Tobias Hamann-Pedersen moussen ind i en kage, som blev formet som en brosten.

 

Gestreken Mastellen - boller med brun farin

De dejligste bløde boller fyldt med brun farin - som smager fantastisk til børnene til en fødselsdag, eller når man bare er lækkersulten.

 
 

Bag verden - med Tobias

Få opskrifterne fra Tobias Hamanns rejser

 
 

Den store bagedyst

Få opskrifterne fra Den store bagedyst

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.