preload loader
asparges

Tema: Forårsretter

Nu er foråret altså kommet, og man har igen lyst til dejlige friske salater og retter med fisk.

 

Ærteshots, bønneruller og nøddebønner

Iskolde ærteshots, bønnemos med tørret skinke, cow-beans med krydderurtesmør og grønne bønner med nøddedressing

 

Varme hveder

En klassisk opskrift på lune hveder i anledning af Store Bededag torsdag d. 30. april.

 
 

Nyeste opskrifter

Boghvedegrød

Mælken koges og hældes over havregrynene i en skål.

 

Prossekage fra Hindsholm

Mælken koges og hældes over havregrynene i en skål.

 

Bogense maskintorsk

Torsken renses og skæres i stykker.

 

Tante Eva’s Løvtenspandekager

Lun mælken så den er håndvarm og opløs gære deri.

 

Finker - også kaldet “Plukkemad”

Al indmaden renses, skæres i mindre stykker og kommes i en gryde med letsaltet vand som lige akkurat dækker.

 

Ålesuppe

Klip finnerne af ålene, skær dem i stykker på ca. 6-8 cm og drys dem med salt.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.