preload loader
James Price og Hilda Heick

James Price laver mørbrad stegt som vildt og Hilda Heick svarer igen med svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs

 

Svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartofler

29. november 2012 kl. 18:00 på DR1

Antal personer: 4

Tid: 40 min

NEM

Hilda Heick serverede i programmet Price Inviterer denne ret med svinemørbrad skåret i medaljoner med baconsvøb, og serveret med hasselbackkartofler og peberfrugtsovs. Opskriften på svinemørbrad er nem og hurtig, og James Price gav den karakteren 8 med pil op i programmet.

Ingredienser:

  • 2 svinemørbrad ca. 800g
  • 2 pakker god bacon
  • 1 rød peber
  • 1 grøn peber
  • Et par kviste rosmarin
  • 2 løg
  • 250 g. cremefraiche 38%
  • Ca. 1 dl. Tør hvidvin
  • Brøndkarse
  • 8 stk. store spise kartofler

Fremgangsmåde:

1

Kartofler skrælles og snittes i toppen med godt 3 mm. mellemrum, pensles med smør og krydres med salt og peber og bages møre i ovn.

2
Mørbradene afpudses og skæres i medaljoner ca. 4 stk. pr. mørbrad. Bacon vikles omkring, og sættes evt. fast med tandstikker. Bøfferne steges ca. 4 min på hver side. Eller brunes hurtigt af på varm pande, og puttes i ovnen indtil bacon er sprødt.

3
Pebrene og løgene skæres i små tern og svitses i smør på "bøf"panden sammen med rosmarin. Tilsæt 2 dl. hvidvin, og lad det reducere til halvdelen. Tilsæt cremefraiche, og smag til med salt og peber. Anret to medaljoner med lidt sauce, kartofler og lidt brøndkarse.

 

James Prices Mørbrad stegt som vildt

Kan James Prices mørbrad stegt som vildt overgå Hilda Heicks svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs.

 
 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er mest kendt som tv-kok, der favner nye madkulturer med respekt og interesse.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Rød pesto af soltørrede tomater

En lækker hjemmelavet pesto, der kan bruges som tilbehør til kød, røres i friskkogt pasta eller som del af et måltid med tapas.

 

Miniburgere

Disse delikate miniburgere er med hjemmelavet ketchup, mayonnaise og sprøde stegte løgringe

 

Nytårs-kransekage-ur

Det klassiske kransekagetårn har fået ur og chokoladesnirkler - perfekt til klokken 00

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Opskrifter > Price inviterer

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.