preload loader
James Price og Hilda Heick

James Price laver mørbrad stegt som vildt og Hilda Heick svarer igen med svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs

 

Svinemørbrad i baconsvøb

29. november 2012 kl. 18:00 på DR1

Hilda Heicks Svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs

Ingredienser:

  • 2 svinemørbrad ca. 800g
  • 2 pakker god bacon
  • 1 rød peber
  • 1 grøn peber
  • Et par kviste rosmarin
  • 2 løg
  • 250 g. cremefraiche 38%
  • Ca. 1 dl. Tør hvidvin
  • Brøndkarse
  • 8 stk. store spise kartofler

Fremgangsmåde:

Kartofler skrælles og snittes i toppen med godt 3 mm. mellemrum, pensles med smør og krydres med salt og peber og bages møre i ovn.
Mørbradene afpudses og skæres i medaljoner ca. 4 stk. pr. mørbrad. Bacon vikles omkring, og sættes evt. fast med tandstikker. Bøfferne steges ca. 4 min på hver side. Eller brunes hurtigt af på varm pande, og puttes i ovnen indtil bacon er sprødt.
Pebrene og løgene skæres i små tern og svitses i smør på "bøf"panden sammen med rosmarin. Tilsæt 2 dl. hvidvin, og lad det reducere til halvdelen. Tilsæt cremefraiche, og smag til med salt og peber. Anret to medaljoner med lidt sauce, kartofler og lidt brøndkarse.

 

James Prices Mørbrad stegt som vildt

Kan James Prices mørbrad stegt som vildt overgå Hilda Heicks svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs.

 
 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Vandmelonsalat med feta og græskarkerner

Rist græskarkernerne sprøde i olie og salt, lad dem køle af

 

Grillede ferskener med bosnisk pølse og røget ost

Skær ferskenerne i halve, fjern stenene og grill ferskenerne på havegrillen

 

Grillspid med lammehjerte, lever og æbler

Læg grillspiddene i blød i vand i en halv times tid. Skær lever

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Opskrifter > Price inviterer

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.