preload loader
James Price og Hilda Heick

James Price laver mørbrad stegt som vildt og Hilda Heick svarer igen med svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs

 

Svinemørbrad i baconsvøb

29. november 2012 kl. 18:00 på DR1

Hilda Heicks Svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs

Ingredienser:

  • 2 svinemørbrad ca. 800g
  • 2 pakker god bacon
  • 1 rød peber
  • 1 grøn peber
  • Et par kviste rosmarin
  • 2 løg
  • 250 g. cremefraiche 38%
  • Ca. 1 dl. Tør hvidvin
  • Brøndkarse
  • 8 stk. store spise kartofler

Fremgangsmåde:

Kartofler skrælles og snittes i toppen med godt 3 mm. mellemrum, pensles med smør og krydres med salt og peber og bages møre i ovn.
Mørbradene afpudses og skæres i medaljoner ca. 4 stk. pr. mørbrad. Bacon vikles omkring, og sættes evt. fast med tandstikker. Bøfferne steges ca. 4 min på hver side. Eller brunes hurtigt af på varm pande, og puttes i ovnen indtil bacon er sprødt.
Pebrene og løgene skæres i små tern og svitses i smør på "bøf"panden sammen med rosmarin. Tilsæt 2 dl. hvidvin, og lad det reducere til halvdelen. Tilsæt cremefraiche, og smag til med salt og peber. Anret to medaljoner med lidt sauce, kartofler og lidt brøndkarse.

 

James Prices Mørbrad stegt som vildt

Kan James Prices mørbrad stegt som vildt overgå Hilda Heicks svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs.

 
 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Svinekotelet med krebs, spidskål og æbler

Kog krebsene i vand tilsat hedvin og krydderurter. Pil halerne ude af skallerne. Kog spidskålen, tilsæt løg og æbler og drys halerne over. Steg koteletterne og hæld hedvin og fløde ved. Server med spidskål og krebsehaler.

 

Ged med rosmarin og kompot af kartofler samt tørt ost

Brun kødet, krydr det og lad det simre under låg 1½-2 timer. Kog kartoflerne og stamp dem med ost og yoghurt. Skær tomater i stykker og bland dem med løg, eddike, olie, sardiner og brød.

 

Kalv med porre og jordskokker

Brun jordskokker og hæld honning og hvidvin ved. Lad det simre. Krydr kødet og steg det. Tilsæt porre og svampe og steg til alt er mørt. Server kødet med jordskokker og lidt af den indkogte væde.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Opskrifter > Price inviterer

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.