preload loader
James Price og Hilda Heick

James Price laver mørbrad stegt som vildt og Hilda Heick svarer igen med svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs

 

Svinemørbrad i baconsvøb

29. november 2012 kl. 18:00 på DR1

Hilda Heicks Svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs

Ingredienser:

  • 2 svinemørbrad ca. 800g
  • 2 pakker god bacon
  • 1 rød peber
  • 1 grøn peber
  • Et par kviste rosmarin
  • 2 løg
  • 250 g. cremefraiche 38%
  • Ca. 1 dl. Tør hvidvin
  • Brøndkarse
  • 8 stk. store spise kartofler

Fremgangsmåde:

Kartofler skrælles og snittes i toppen med godt 3 mm. mellemrum, pensles med smør og krydres med salt og peber og bages møre i ovn.
Mørbradene afpudses og skæres i medaljoner ca. 4 stk. pr. mørbrad. Bacon vikles omkring, og sættes evt. fast med tandstikker. Bøfferne steges ca. 4 min på hver side. Eller brunes hurtigt af på varm pande, og puttes i ovnen indtil bacon er sprødt.
Pebrene og løgene skæres i små tern og svitses i smør på "bøf"panden sammen med rosmarin. Tilsæt 2 dl. hvidvin, og lad det reducere til halvdelen. Tilsæt cremefraiche, og smag til med salt og peber. Anret to medaljoner med lidt sauce, kartofler og lidt brøndkarse.

 

Send eller anbefal link

James Prices Mørbrad stegt som vildt

Kan James Prices mørbrad stegt som vildt overgå Hilda Heicks svinemørbrad i baconsvøb med hasselbackkartoffel & peberfrugtsovs.

 
 

DR KOKKENE

Brødrene Price

Ingredienserne i brødrene Prices programmer er Nysgerrighed, humor, gode historier og anekdoter fra barndommens køkken. Og så rigeligt med smør.

 

Anne Hjernøe

Anne er ikke uddannet kok, men har altid haft en passion for mad - de gode råvarer, spændende sammensætninger og lækkert udseende, dvs. mad, der appellerer til alle sanserne.

 

Claus Meyer

Claus Meyer betegner sig selv som gastronomisk iværksætter. Han har medvirket i en række udsendelser på DR1 og er medejer af en lang række virksomheder, der alle beskæftiger sig med mad.

 

NYESTE OPSKRIFTER FRA DR.DK/MAD

Cupcakes med kokos og ananas

En opskrift på 18 skønne cupcakes med kokos og en lækker creme på toppen af ananas og mascarpone.

 

Lagkage med jordbær, hvid chokolade og Asti

Denne fine lagkage indeholder blandt andet en spændende mousse med Asti. Den byder også på forskellige bunde, lækker jordbærmousse og hvid chokoladeganache.

 

Napoleonshatte

Mørdej, chokolade og marcipan går sammen i en skøn forening i napoleonshatten.

 

jamie_oliver_200x90

claus_meyer_200x90

nikolaj_kirk_200x90

Brødrene Price

camilla plum 200x90

mette_blomsterberg200x90

Anne Hjernøe

tina_nordstrom_200x90

madhur_jaffrey_200x90

delia_smith_200x90

nigella_lawson_200x90

mik_schack_200x90

 
 
 
Du er her: dr.dk > Mad > Opskrifter > Price inviterer

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.