Ulovligt arbejde hos Krifa

Udenlandske arbejdere har ulovligt været med til at opføre fagforeningen Krifas kommende hovedkvarter i Lisbjerg, afslørede en razzia i dag.

Fagforeningen Krifa får udført ulovligt arbejde. Det har en razzia afsløret i dag.

Det er i Krifas kommende hovedkvarter, som er ved at blive opført i Lisbjerg Erhvervspark i Århus, at myndighederne i dag kunne afsløre ulovligt arbejde.

-Vi har sammen med arbejdstilsynet og Skat foretaget fem anholdelser ved Krifas byggeri. Det er henholdsvis to pakistanere, to rumænere og en ghaneser, fortæller Jesper Drayer der er leder af udlændingeafdelingen i Østjyllands Politi og fortsætter:

-Det ser ud til, at to af den arbejder ulovligt her i loven. Og de sidste tre bliver sigtet for overtrædelse af udlændingeloven og derefter løsladt, siger han.

Kommer bag på Krifa

I Krifa er man overraskede over, at der er blevet lavet ulovligt arbejde i deres kommende hovedkvarter.

-Det kommer meget bag på mig, for vi har faktisk en meget klar aftale, hvor der står at totalentreprenører og alle underleverandører skal overholde gældende overenskomster og dansk lovgivning, siger Jesper Wengel, der direktør i Krifa.

Det er firmaet Gråkjær, som er ved at bygge det 12.590 m² store hovedkvarter til Krifa.

Beder om redegørelse

I Krifa vil man nu undersøge sagen.

-Jeg havde indtil i dag ingen kendskab til det, men vi har nu rettet henvendelse til vores totalentreprenør for at bede om en skriftlig redegørelse hurtigst muligt. Det her kan vi ikke være tjent med, siger Jesper Wengel, der direktør Krifa

 • Print
 • Del artiklen:

  Tag dr.dk Nyheder med dig

  Du er nu tilmeldt følgende nyhedsbrev(e):

  Vis alle nyhedsbreve
  Vis alle nyhedsbreve
  • Kun breaking:
  • Alle nyheder: