preload loader

Agenda

P1s program om dilemmaer og udfordringer i det 21. århundrede. Agenda registrerer vigtige nye tendenser dér, hvor de først viser sig.

 

TV!TV!TV!

Ane Cortzen kigger nærmere på sidste uges TV.

 

Kulturgeist

Kulturgeist – om kunsten i virkeligheden – og omvendt. Hver uge kigger værten, Barbara Læssøe Stephensen, på forskellige værker med samme tema. Oplev alt lige fra det store kulturelle fænomen til den lille undergrundsagtige nyskabelse. .

 

Deadline 17

Dagens første Deadline sendes hverdage klokken 17. Udsendelsen ser på den dagsaktuelle kultur med nyhedsbrillen på næsen.

 
  

Filmselskabet

I DR K's filmprogram inviterer vært Maria Månson gæster til filmselskab. Ugens mest interessante film bliver anmeldt og diskuteret.

 

Det Elektriske Barometer

Barometeret er Danmarks lytterbestemte og uafhængige hitliste for alternativ musik. Sendes hver søndag aften på P3

 

DR K

På DR K kan du opleve kunst, musik, design, arkitektur, mode, billedkunst, litteratur og meget, meget mere.

 

Smag på P3

Værterne Signe Vadgaard og Nicholas Kawamura skiftes til at give en lækker bid af P3′s musikalske univers.

 

Faglitteratur på P1

Mød forfatterne til de nyeste og mest interessante debatbøger, biografier, erindringer, essaysamlinger, tidsskrifter, tegneserier og meget mere.

 

Filmland

Danmarks eneste filmmagasin i radioen. Programmet tager dig med ind i filmens vidunderlige verden via kritiske anmeldelser, spændende reportager og portrætter.

 

P6 Beat

DRs radiokanal P6 Beat er for de nysgerrige, der gerne vil overraskes og de, der gerne vil have lidt mere at vide bagom musikken.

 

Harddisken

Radioprogrammet forsøger at forklare de konkrete teknologiske udviklinger og deres konsekvenser for kulturen, samfundet og hverdagen.

 

Klubværelset

P1s ungdomsprogram, der handler om tendenser og strømninger i og omkring ungdomskulturen.

 

Kultursøndag

Kultursøndags skiftende værter guider dig med stor kulturfaglighed igennem ugens og dagens vigtigste historier på P1.

 

Kulturkontoret

Kulturkontoret med Katrine Nyland Sørensen er et direkte program der diskuterer de væsentligste og mest aktuelle tendenser inden for kulturen.

 

Kulturnyt

Kulturnyt er DRs dagsaktuelle og inspirerende kulturmagasin i radioen. Hver dag giver programmet dig de væsentligste kulturoplevelser fra hele landet.

 

Kunstrazzia

I Kunstrazzia på DR K møder kunstkritiker Michael Jeppesen hver uge en dansk billedkunstner, de alle har sagt ja til at lade sig udsætte for Jeppesens utraditionelle spørgeteknik.

 

Radiofortællinger

Radiofortællinger tager dig til steder du ellers ikke var kommet og møder mennesker der ikke ellers finder vej til mediernes søgelys. Her kan alt ske.

 

Madsen

Madsen er P4s nysgerrige musikprogram, hvor Alex Nyborg Madsen byder indenfor i et univers, hvor musikken betyder noget.

 

P2 Musik

P2 tilbyder en bred vifte inden for klassisk musik. Der er både til nydelsen, interessen og overraskelsen. P2 rummer det hele.

 

Pirat TV

Tv for unge, der for længst har sagt farvel til farvefjernsynet. Her sker det hele på nettet - i lyslevende billeder. Og med humoren som motor.

 

Skønlitteratur på P1

Et kritisk aktualitetsmagasin med nyheder, baggrund, interviews og reportager fra litteraturens verden.

 

Smagsdommerne

Ugens kulturtilbud sættes hver uge på plads af DRs egne smagsdommere, der alle er passionerede, polemiske debattører.

 

Sproglaboratoriet

Sproglaboratoriet undersøger lyttere og eksperter som medspillere, hvordan vi bruger sproget, og hvordan sproget bliver brugt.

 

Sprogminuttet

En radioklumme om kærlighed til sproget, nye udtryk og gamle ords historie.

 

Troldspejlet

Jakob Stegelmann og kompagni giver nye computerspil, animationsfilm og tegneserier en kærlig og oplysende behandling i tv og på nettet.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Nyheder > Kultur > Programmer

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.