preload loader
1212

Hvis du vil sende et billede til DR Nyheder fra din mobil skal det sendes til 1212 og du skal starte med "n" (for nyheder).

 

1212 - send dit tip til DR Nyheder

27. sep. 2010 14.22 

1212 er indgangen til DR Nyheder - lige meget om du vil sende os billeder, tekst, filer eller vil ringe til os med et tip om en historie.

Tip os på mobil
Hvis du vil sende os et billede eller et hurtigt tip på mobil, skal du sende det til 1212 og skrive "n" (for nyheder) i emnefeltet.

Har du en lille video, gør du ligesådan. Send videoen til 1212 og skriv "n" (for nyheder) i emnefeltet. Bemærk, at videoen ikke må fylde mere end 300 kb.

Bemærk. Det koster almindelig SMS-takst at sende til 1212.

Tip os pr. mail
Vores mailadresse er 1212@dr.dk. Her kan du vedhæfte både billeder, dokumenter og videofiler, hvis det er relevant for DR Nyheder. Husk at skrive en kort beskrivelse af, hvad det er, du har vedhæftet i din e-mail.

Tip os pr. telefon
Hvis du vil ringe til DR Nyheder, kan du gøre det på telefon 7030 1212.

Her kan du hurtigt tippe os, hvis du ved noget, som du tror, at vi kunne være interesseret i på vores website, eller i radio og TV.

Hvad er DRs betingelser?
Når du indsender et billede til DR, accepterer du samtidig, at DR nu og i fremtiden kan anvende dit billede på alle måder og i et hvert eksisterende eller fremtidigt medie under DRs kontrol.

Dit billede vil ikke blive videregivet til tredjemand, men det kan indgå i programmer mv., som sælges eller på anden måde overdrages til tredjemand.

Fotografen vil med navn blive krediteret for billedet.

Du accepterer, at du ikke har krav på betaling ved DRs anvendelse af dit billede, ligesom du indestår for, at billedet ikke krænker andres rettigheder.

1212 - sådan

1212
  • Fra mobil, send til 1212 og skriv n (for nyheder)
  • Fra e-mail, skriv til 1212@dr.dk
  • Fra telefon, ring 7030 1212

    Bemærk. Det koster almindelig SMS-takst at sende til 1212.

 

 

TV- og radio

Seneste nyheder

 
 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Nyheder > Service

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.