preload loader
overblik id top

Et kys til pressen

Et kys herover, et kys herover, råber pressen til brudeparret, da de kommer ud af kirken med de to små prinser i hænderne. Brylluppet er overstået. Alexandra og Martin er mand og kone.

 
 

Farvel til prinsesse-titlen

Vicedirektør, prinsesse, grevinde. Alexandra har haft mange titler på sit visitkort. Ambitiøs og professionel er andre ord, som kendertegner hende.

 

Han har charme og selvtillid

Charme, selvtillid og hættetrøje. Martin Jørgensen er opvokset i Valby, men rykker nu ind i en herskabsvilla på Østerbro med grevinden, delebørn og presseopbud.

 
 

Drømmer om at få et glimt af Alexandra

Man behøver ikke at være 80 og have lilla hår for at elske kongehuset. Fire unge er i dag taget til Øster Egede for at sige farvel til en prinsesse og goddag til en grevinde. Og at se Alexandra, ville være at få en drøm opfyldt.

 

Alexandra skal skabe sin egen identitet

Som grevinde har Alexandra stadig en officiel status i Danmark. Hun vil stadig optræde i officielle sammenhænge sammen med kongehuset, siger en historiker.

 

Alexandra er foregangskvinde

Først giftede hun sig til prinsessetitlen, så forlod hun slottet, da lykken brast. Nu gifter hun sig nedad på den sociale rangstige. Alexandra er dermed foregangskvinde, siger sociolog.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Nyheder > Temaer > Øvrige temaer > 2007 > Alexandras bryllup

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.