preload loader
overblik id top

Mandag d. 30 juli - Solbærcreme brûlèe

Til 6 personer.

8 dl. fløde 38%
150 g. sukker
150 g. solbær
80 g. æggeblommer
30 g. æggehvide
Perlemelis

Fløde, sukker og solbær koges op og pureres med en stavblender.
Æggehvider og -blommer piskes sammen, og flødemassen tilsættes under piskning, så massen ikke bliver for varm.
Massen hældes i 6 små skåle og afskummes.
Bages i vandbad ved 100 grader i 60 - 75 min.
Afkøles helt i køleskabet.

Glaseres med perlemelis umiddelbart før servering.
Serveres gerne med sorbet, gerne lidt syrlig.

Forslag til drikkevare: Italiensk prosecco (mousserende vin)

 

Send eller anbefal link

Vejrbåden rundt i landet

DRs fire vejrværter sætter vejr-husbåden til søs og drager ud i det danske sommerland for at møde danskerne, hvor de er. Fra 25. juni og seks uger frem lægger båden til i tre af Danmarks mest populære feriehavne.

 

Sommerlandet 06

Hvad var de kendte og glemte attraktioner i Danmark sommeren 2006 ? Se brugernes billeder fra sidste år fra netop deres bedste sted i sommerlandet

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Nyheder > Temaer > Øvrige temaer > 2007 > Sommerlandet > Opskrifter

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.