preload loader
overblik id top

Billeder fra 2008

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.

2008 - de gode tider smuldrer

På dr.dk/nyheder har vi som vanligt i årets løb skrevet om både stort og småt, vigtigt og mere kuriøst. Her har vi lavet et udpluk af det, vi fandt var vigtigst. Noget af det, der fyldte meget i årets løb, var snakken om finanskrise eller økonomisk krise.

 

Året der gik - i politik

Bendt Bendtsen sagde farvel til formandsposten for De Konservative, og rygterne gik om hvorvidt statsministeren var på vej mod et topjob i Europa. Midt i det hele blev den danske 24-årsregel sat ud af spil af en EU-dom. Læs om det politiske 2008.

 

Året der gik - internationalt

Obama blev valgt i USA, banker verden over krakkede på stribe og Danmarks ambassade i Pakistan blev bombet. Vi kigger ud over verden i 2009, hvor vi også så atter en krig i Europa, piratangreb ved Somalia og fik et blik ind i helvede på jord i form af en kælder i Østrig.

 

Festen slutter med hårde tømmermænd

Fra midten af 2008 vågner danskerne op sammen med resten af verden til en barsk virkelighed. 13 års hidtil uset økonomisk fremgang og stigning i privatforbruget får en brat stopper. Og årets slutter med en meget omtalt erhvervsskandale.

 

Dem mistede vi i 2008

Otto Leisner, Bodil Udsen, Mogens Glistrup og Kamilla Bech-Holten var nogle af de kendte danskere, vi måtte tage afsked med i 2008.

 

Hvad husker du?

2008 lakker mod enden, og det får som regel tankerne om året der gik frem. Fortæl hvad du husker - eller læs hvad andre skriver.

 

2008 på dr.dk - et år med rystelser

Midt i december gav et fem sekunder langt jordskælv halvdelen af Danmark en lidt ubehagelig følelse. Skælvet ødelagde ganske lidt, men gav dog noget fælles at tale om. Andre emner var muslimer, finanskrise, OL, og tv-serier. Men hvad læste brugerne ellers i årets løb? Få et overblik her.

 

Et kongeår for kongefamilien

22. dec. 2008 05:00

Prins Joachim og Marie Cavelliers romantiske bryllup. Kronprins Frederiks 40 års fødselsdag. Prinsesse Maries graviditet. Og regentparret på rejse til fjerne egne. Endnu et eventyrligt år er gået i kongehusets historie.

 

Den bedste musik fra 2008

Efter mange timer med vilde diskussioner, blod på dansegulvet og tårer i øjenkrogen har DR Musik sammensat en liste over årets bedste plader. Tjek den og kom med dine egne bud.

Se tema
 
 

Mest læste i 2008

 
 

Kongehuset 2008

Kongehuset 2008

2008 bød på et bryllup, en graviditet og en masse udlandsture til kongefamilien. Se billederne her.

 

Ordbogen siger, det var et voldeligt år

Årets liste over nye ord afspejler, at kriminalitet har fyldt meget. Med på listen er bandepoliti, hjemmerøver, drive-by-shooting og leasingkarrusel.

 

DRonningen for en dag

DRonningen for en dag

Se eller gense DR Nyheders alternative nytårstaler i "DRonningen for en dag" - og stem på, hvilken du synes er bedst.

 

Sportsbilleder fra 2008

Sportsbilleder fra 2008

DR Sporten har samlet billeder fra de største sportsbegivenheder i det forløbne år. Se dem her.

 

Vejret i Året der gik

Vejret i Året der gik

Var der egentlig frost og sne i februar, og var der ikke noget med at vi gik rundt og svedte i maj. Se DRs meterolog Jesper Theilgaard fortælle om vejret i 2008 i Aftenshowet.

Se klip
 
 

Årets bøffer fra TV AVISEN

Årets bøffer fra TV AVISEN

Meget kan gå galt under direkte udsendelser - og det er der også nogen gange noget, der gør. Her serverer vi årets bøffer... velbekomme.

 

Radioavisens bøffer

Radioavisens bøffer

Hør hvor galt det indimellem gik, da Radioavisen var i luften i 2008.

 
         
 
 
 
Du er her: dr.dk > Nyheder > Temaer > Øvrige temaer > 2008 > Aaretdergik

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.