preload loader
Mentor

logo

Foto: Uffe Raupach © Type 1

 

Mentor

23. aug. 2013 14.52 

’Mentor’ præsenterer seks musikalske personligheder, der tager ansvaret på sig og giver deres viden og erfaringer videre. De skal være mentorer for seks unge og talentfulde sangere, der har et ønske om at blive bedre med mentorernes hjælp, inspiration og kyndige vejledning.

Gennem otte live-programmer er det op til seerne at afgøre, hvem der udfylder rollen som mentor bedst og dermed ender med at blive kåret som Årets Mentor i 2013. Mentorerne bliver én for én stemt ud af programmet, når seerne ikke mener de lever op til deres ansvar som mentorer. Når en mentor forlader programmet, får den pågældende mentee mulighed for at vælge en ny mentor, der måske kan gøre et bedre job.

Idéen til Mentor kommer fra Thomas Blachman, der har udviklet programmet i samarbejde med DR og Nordisk Film TV. Mentor sætter fokus på det ansvar, vi alle har for at dele ud af vores erfaring og dermed hjælpe andre med at vokse. Og det er lige meget, om det drejer sig om at blive bedre til et job, blive en bedre forælder, en bedre sanger eller noget helt fjerde.

Vinderen af Mentor kåres den 18. Oktober og straks derefter er de dygtige Mentees klar til at optræde på landets scener.
Setuppet er enten én eller flere Mentees solo, sammen med en guitarist eller med fuld band. Mulighederne er mange!


 

 

Send forespørgsel
Meddelelse:
Evt. dato for arrangement
Navn:
E-mail:
Telefonnummer

 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Booking > Artister

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.