preload loader
lågsus
 

Lågsus

30. okt. 2013 15.56  Opdat.: 05. mar. 2014 14.22

P3s festprogram Lågsus har nu i et år holdt fest med lytterne hver lørdag fra kl. 20-24. Med en masse musik at lålle med på holder Lågsus forfest sammen med P3s lyttere.
Men én ting er at underholde folk fra et radiostudie i DR Byen eller til P3 Gulds store efterfest. En anden ting er at stå ansigt til ansigt med sine lyttere på landets klubber og holde en ENDNU vildere fest.

Dét kan drengene fra Lågsus!
 
Programmets to værter - Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen - trækker på deres store erfaring som DJ´s på klubber landet over og leverer en komprimeret udgave af deres fire timers radioprogram. 30 minutters fest med alle de bedste elementer fra radioudsendelserne, eksempelvis; Bas eller Bieber, Lål til dancehits eller "Vind en pizza". Alt sammen akkompagneret af et soundtrack, der sætter ild til natklubberne.

Sommeren 2012 havde Lågsus deres egen bar på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg. Hver aften var baren proppet til randen, hvor gæster som Kidd, Christopher og Specktors, Klumben kun gjorde festen større, bedre og sjovere! Succesen fulgte de op i på Danmarks Smukkeste Festival i 2013, hvor de begejstrede 6.000 publikummer lørdag aften på P3 Scenen.

 

Send forespørgsel
Meddelelse:
Evt. dato for arrangement
Navn:
E-mail:
Telefonnummer

Kontakt

Telefon: 3520 3050

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Booking > underholdning

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.