preload loader
omdr1024 top
Charlotte Vestergaard Beder

Charlotte Vestergaard Beder bliver fast weekendvært på TV-Avisen klokken 18.30.

Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

 

Skrevet af: 

 

Send eller anbefal link

Hun bliver fast weekendvært på TV-Avisen

29. jun. 2012 14.05 Værter Opdat.: 29. jun. 2012 16.38

Efter sommerferien får TV-Avisen faste værter på den tidlige og den sene udsendelse, ligesom der kommer faste weekendværter.

34-årige Charlotte Vestergaard Beder er netop blevet ansat fast på 18.30-udsendelsen lørdag og søndag, og hun starter i DR den 1. oktober.

Charlotte Vestergaard Beder kommer fra en stilling som vært på TV 2 Finans, og inden da har hun arbejdet som reporter på Christiansborg for Morgenavisen Jyllands-Posten og som erhvervsreporter på Berlingske Tidende. Den nye tv-avis-vært har også arbejdet på ”den anden side af bordet” som presserådgiver for den tidligere præsident i Landbrugsraadet, Peter Gæmelke.

Den nye weekendvært på TV-Avisen er bachelor i statskundskab og en uddannelse som journalist fra City University i London.

Dækkede "det lyserøde stof"
Selv siger Charlotte Vestergaard Beder:

”Jeg har været utroligt glad for at være på TV 2 News og for at være med til at give ”det lyserøde stof” den plads, det fortjener. Men sagen er jo den, at man har et pragtfuldt job, til man får et bedre. Så nu glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af et stærkt hold på TV-Avisen. Jeg synes, DR har spændende planer og ambitioner med denne fine, gamle nyhedsinstitution.”

Chefen for TV-Avisen, Naja Nielsen, siger:

”Vi ansætter Charlotte Beder på TV-Avisen, fordi hun er en utrolig dygtig journalist og studievært. Hun passer perfekt ind på vores hold af kendte profiler på TV-Avisen. Vi er i gang med en større journalistisk oprustning med faste, stærke studieværter og faste korrespondenter på de vigtigste stofområder i Danmark og i verden. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi vil lave de bedste nyhedsudsendelser til danskerne – hver dag.”

Hvem de øvrige faste værter er på TV Avisen klokken 18.30 og 21.00, løfter DR sløret for ved en senere lejlighed.

 

 
Interesse
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Nyt fra DR

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.