Lige nu på DR P1

Baglandet: Cirkusfolket 2:3

Cirkus tiltrækker originaler og drømmere. Pjerrot sminker sig og fortæller om sit liv, mens Landevejsridderne Pølse og Landevejs-Lena har slået deres eget lille telt op ved siden af cirkusteltet og glæder sig til aftenens forestilling. Cirkusfolk og landevejsriddere har et skæbnesfællesskab som rejsende i en skæv verde… Vis mere

Startede klokken 21:30 Slutter klokken 22:03 (Næste: Orientering)

Udvalgte udsendelser

 1. P1 Debat: Har vi råd til at gå totalt øko?

  Danmark er verdensmestre i at spise økologisk. Men økologien er hverken sundere for os eller dyrene, og det vil koste milliarder af kroner og tusinder af liv, hvis hele verden lægger om til økologi. Det siger miljøskeptiker Bjørn Lomborg. Har han ret?

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. Baglandet: Cirkusfolket 2:3

  Cirkus tiltrækker originaler og drømmere. Pjerrot sminker sig og fortæller om sit liv, mens Landevejsridderne Pølse og Landevejs-Lena har slået deres eget lille telt op ved siden af cirkusteltet og glæder sig til aftenens forestilling. Cirkusfolk og landevejsriddere har et skæbnesfællesskab som rejsende i en skæv verden på Danmarks landeveje. Reporter: Mads Petter Kühnel. Vært: Karen Straarup.

 2. Mennesker og tro: Menneskehandel

  Philip Hyldgaard besøger skurvognen for at fortæller et arbejde med at bekæmpe trafficking og om tro som drivkraft for et globalt engagement. www.dr.dk/tro

 3. Den perfekte spionforfatter 1:3

  Hans far var en international svindler og hans mor forlod ham da han var fem. Han blev tidligt knyttet til den britiske efterretningstjeneste og fandt der inspirationen til at skrive en serie spionromaner som gjorde ham til multimillionær. Hans navn er David Cornwell, men verden over er han kendt som John le Carre. I dette første afsnit i radiobiografien om spionforfatteren, handler det om hvilken rolle barndommen og ungdommen kom til at spille. Tilrettelæggelse: Frank Esmann.

 4. Droner og kanoner

  Det er de færreste, der har avancerede droner eller eget netværk af spioner, der kan fortælle hvad der sker i fjerne verdenshjørner. Men faktisk kan man nå rigtig langt med en almindelig laptop og en internetforbindelse. I denne uges Droner og Kanoner ser vi på Open Source Intelligence, som efterretningstjenesterne kalder det. De bruger det nemlig også. Hør hvordan og hvad man egentlig kan finde ud af ved KUN at bruge offentlig tilgængelige kilder. Vært: Louise Windfeld-Høeberg.

 5. Verden ifølge Gram: Tyrkiet efter kupforsøget

  Præsident Erdogan renser ud blandt reelle og formodede fjender efter det mislykkede militærkup. Nu skal Tyrkiet for alvor formes efter Erdogans smag med opbakning hos den brede befolkning, selv om det går ud over retssikkerhed og ytringsfrihed. Islam skal have mere plads og Tyrkiet skal være en stormagt på egne betingelser - mere antivestligt. Vært: Steffen Gram.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Videnskabens Verden En temmelig uappetitlig restaurant Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: San Sebastián Festival En af Spaniens største festivaler byder på et rent Mozart-program Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form: Kirkesangerne Man kan blive meget klogere af at se fjernsyn - endda sport Genre: Sjov radio

Søg efter titel