Lige nu på DR P1

Skønlitteratur på P1: Hemmeligheden bag en bestseller

Hvordan bliver en bestseller en bestseller? Det spørgsmål har litteraturforsker Lars Handesten undersøgt - og ikke bare i en nutidig, men også i en historisk sammenhæng kan han fortælle om det DNA, som er i en bog, vi lige pludselig alle sammen må eje. På bogens lange rejse gennem tiden har det været alt fra konsumkrim… Vis mere

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 06:03 (Næste: Videnskabens Verden: Drømme der gør rask)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Skønlitteratur på P1: Hemmeligheden bag en bestseller

  Hvordan bliver en bestseller en bestseller? Det spørgsmål har litteraturforsker Lars Handesten undersøgt - og ikke bare i en nutidig, men også i en historisk sammenhæng kan han fortælle om det DNA, som er i en bog, vi lige pludselig alle sammen må eje. På bogens lange rejse gennem tiden har det været alt fra konsumkrimier til milepæle i litteraturhistorien, så kan man i virkeligheden sige noget fælles om bestsellerne i bogstakken? Derudover har vi talt med den svenske litterat Horace Engdahl, som i mange år havde ansvaret for at bekendtgøre, hvem der skulle modtage årets Nobelpris i litteratur. Værter: Klaus Rothstein og Nanna Mogensen.

 2. Radioavis
 3. Danmark Kort Classic

  Edvard Munch på nerveklinik. Tilrettelæggelse af Karsten Pharao.

 4. Orientering Weekend: Fedme vokser som globalt problem

  I 2030 vil halvdelen af jordens befolkning være overvægtig, forudser en ny international analyse. Men kan vi stadig nå at undgå det? Vært: Brita Kvist.

 5. Laika på P1 - minus dampende hed sex

  Dampende hed sex - er der ikke meget af i denne uges Laika. Til gengæld kan vi byde på radiodigteren, en politisk gæst som ligner en fra Ringkøbing, en mand der vil tage livet af sig selv på grund af noget med kostrådene og en musikalsk quiz i programmet "Musik - så er det sagt". Dansk satireprogram med Stine Schrøder, Troels Malling og Troels Thorsen.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier:Din latterlige nar Er debatten på nettet kørt af sporet? Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert Den britiske violindarling Nicola Benedetti er solist Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Stegt flæsk og dillermand Genre: Sjov radio

Søg efter titel