Lige nu på DR P1

Startede klokken 06:07 Slutter klokken 09:05 (Næste: Verden ifølge Gram: Eritrea - Afrikas Nordkorea)

Udvalgte udsendelser

 1. Hjernekassen på P1: Sindssyge kunstnere

  Kan man lave stor kunst selv om man er sindssyg? Er det i virkeligheden en fordel at være sindssyg, hvis man vil være en stor kunstner?

 2. Radioklassikeren: Cykler i medvind

  Radioklassikeren stiger i dagens udgave op på skærveknuseren og cykler en tur gennem arkiverne.

 3. Religionsrapport: Religionskritiker vil hjem til Bangladesh på trods af dødstrusler

  Vi skal i dag til Bangladesh, hvor kampen for ytrings- og religionsfrihed koster blod, død og spreder frygt i samfundet. Ca. 20 af landets menneskerettighedsaktivister, ateistiske bloggere og repræsentanter for religiøse mindretal er blevet brutalt myrdet de seneste tre år.

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. P1 Business: Energikæmpe sat salg

  Det blå Danmark jubler - det røde Danmark brokker sig. Den danske energikæmpe Dong er nu sat til salg på børsen til historisk høj pris: op mod 106 milliarder kroner. For et selskab som selv skriver i salgsmaterialet, at hovedforretningen i fremtiden er anlæg af vindmølleparker og selv nævner afhængigheden af statsstøtte som en "risiko", men som fortsat vil have den danske stat som hovedaktionær. Hvilken fremtid har Dong - hvilken betydning har Dong i dansk energipolitik - og hvorfor skal den danske stat forblive som aktionær i selskabet? Poul Nielson tidligere energiminister, Otto Brøns-Petersen analysechef Cepos og Ole T. Krogsgaard erhvervsmand. Vært: Solveig Bjørnestad. www.dr.dk/p1/p1-business

 2. Afrikanske Stemmer: Besøg Afrika i København

  I denne uge kan du tage et smut til Afrika, uden at skulle bruge mange timer i fly. Du kan nøjes med at tage til København, for her afholdes der Colour Café - en afrikanske festival med masser af musik, dans, modeshow, marked og madboder fra alle hjørner af kontinentet. Du får en smagsprøve på noget af det, der venter, i dagens udgave af Afrikanske Stemmer. Vært: Louise Windfeld-Høeberg.

 3. Danmark Kort

  Tranquebar. Tranquebar var dansk koloni fra 1620 til 1845. Stedet blev ledet af en guvernør, blandt andre Peter Anker, som gjorde en uheldig figur ved at introducere sin samleverske som husholderske. Tilrettelæggelse: Hanne Brandt. www.dr.dk/p1/danmark-kort (Sendt første gang 2. september 2010).

 4. Orientering

  www.dr.dk/orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1: Sindssyge kunstnere Er genialitet og galskab nært forbundet? Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Klassisk Top 50 Opera: Nedtælling Vi afslører nr.19 og nr.20 på listen Genre: Musik

Søg efter titel