Lige nu på DR P1

P1 podcaster

Susanna Sommer tager dig med på opdagelsesrejse i det mangfoldige podcastlandskab, som vrimler med fantastiske lydfortællinger, interessant viden og særegne skæbner. P1 Podcaster anbefaler gode lytteoplevelser fra hele verden og du kan høre om trends og tendenser og få inspiration til at finde de bedste, sjoveste og me… Vis mere

Startede klokken 11:03 Slutter klokken 11:30 (Næste: Venter på familien 1:2)

Udvalgte udsendelser

 1. Søndagsfrokosten: Skal Løkke gå af?

  "Jeg vil ikke være statsminister for enhver pris", sagde Lars Løkke tilbage i 2014. Knap tre år senere har han nærmest arkiveret alle sine mærkesager lodret. Nu anbefaler Martin Krasnik i en opsigtsvækkende leder i Weekendavisen, at Løkke går af. Har Krasnik ret? Skal terrorsagen fra Manchester ændre den måde, vi går til koncerter og kulturarrangementer på? Og hvad skete der egentlig til landsmøde hos Alternativet?

 2. Panorama: Skat på walisisk

  Butiksindehavere i en lille walisisk by med nogle tusinde indbyggere har fået nok af multinationale selskabers skatteunddragelser og undersøger nu, hvordan de også kan slippe billigt i skat - f.eks. ved at flytte off-shore. Hvorfor skal vi betale skat, når de store slipper for at bidrage til samfundet, spørger de.

 3. Ugens gæst: Mette Grith Stage

  Terrortiltalte, rockerpræsidenter, Kundbypigen og drengene fra Ry - Mette Grith Stage forsvarer dem alle. Hun var først anklager, men er i dag en af landets mest efterspurgte forsvarsadvokater og siger principielt aldrig nej til at forsvare en klient. Gør det Mette Grith Stage til en af "rockernes velbetalte håndlangere", som Ekstra Bladet skrev og har Odenses borgmester ret, når han sammenligner hende med Godfatheradvokaten Tom Hagen?

Seneste udsendelser og artikler

 1. P1 podcaster

  Susanna Sommer tager dig med på opdagelsesrejse i det mangfoldige podcastlandskab, som vrimler med fantastiske lydfortællinger, interessant viden og særegne skæbner. P1 Podcaster anbefaler gode lytteoplevelser fra hele verden og du kan høre om trends og tendenser og få inspiration til at finde de bedste, sjoveste og mest interessante podcasts. Lyt til interviews med de gode fortællere og reportager fra den nye underskov af spændende danske lydproducenter. Vært og tilrettelægger: Susanna Sommer.

 2. Kejser: Utro eller ej - hvor går grænsen?

  Danskerne er blandt de mest utro i verden, men hvad dækker utroskab egentlig over? Er det utroskab, hvis man bare går og dagdrømmer om en anden - eller er det først, når der har været fysisk nærkontakt? Anne Kejser undersøger, hvor grænsen går mellem uskyldig flirt og ødelæggende utroskab. Medvirkende: Line Brøgger Mikkelsen, psykolog og parterapeut, Center for Familieudvikling og Joan Ørting, sexolog. Vært: Anne Kejser.

 3. Hjernekassen på P1: Ph.D. Cup 2017

  Hvert år dyster danske forskere i disciplinen at formidle vanskeligt stof til en bredere befolkning. Mød tre af finalisterne og find ud af, hvorfor netop deres forskning er værd at høre om. Vært: Peter Lund Madsen.

 4. P1 Morgen

  Københavns Kommune får særdeles hård kritik for dens behandling af sager om børn anbragt uden for hjemmet. En ny undersøgelse foretaget af kommunens egen borgerrådgiver - en slags kommunal ombudsmand - viser 'væsentlige sagsbehandlingsfejl i et hidtil uset højt omfang'. "Jeg finder samlet set sagsbehandlingen i de 77 børns sager helt uantagelig", lyder det fra borgerrådgiveren i rapporten. Faktisk konkluderer borgerrådgiver Johan Busse, at der er begået fejl i samtlige de 77 børnesager, som undersøgelsen har set nærmere på. Det er sager med børn under 12 år fra årene 2013-2016. Vi taler med borgerrådgiver Johan Busse og direktør i Børns Vilkår Rasmus Kjeldahl om sagen. De rigeste danskeres formuer i skattely er langt større, end man hidtil har regnet med. Det viser en omfattende undersøgelse af de rigeste danske familiers aktiviteter i skattely. Undersøgelsen viser, at de 320 rigeste familier har parkeret omkring 60 milliarder kroner i lande, hvor det danske skattevæsen ikke kan kontrollere dem. Det svarer til 25 procent af de her rige familiers samlede formue. Debat mellem skatteordførere Joachim B. Olsen (LA) og Lisbeth Bech Poulsen (SF). I 17 år har Aalborgs vartegn Cimbrer-tyren manglet et sværd. Det blev stjålet og ingen har savnet det - før det dukkede op igen. Hør mere om dette mysterium i dagens P1 Morgen. www.dr.dk/p1morgen

 5. Feature: Sværdtyven fra 9000

  På kanten til Limfjorden står Cimbrertyren hævet over trafikken fnysende, olm og kampklar. Det bliver ikke mere Aalborg end Cimbrertyren. Men siden en nat for sytten år siden, har byens vartegn ikke lignet sig selv. Og trods statuens berømmelse er det de færreste - hvis overhovedet nogen - der har bemærket det. For at finde en forklaring på, hvorfor tyren ikke længere er, som den var, skal vi tilbage til en efterårsaften og -nat i år 2000. Her er Anders Hansen på besøg i sin fødeby, Aalborg, som han har forladt fire år tidligere. Tilrettelæggelse: Dan Grønborg. (Sendes også 00.05, mandag 5.30, onsdag 20.33 og lørdag 6.33).

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel