Lige nu på DR P1

Klubværelset: Hall of fame 2012 - 2013

Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I det sidste program i serien har Alicia Jordanova og Ce… Vis mere

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 05:30 (Næste: Apropos - Ansvarlighed)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Klubværelset: Hall of fame 2012 - 2013

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I det sidste program i serien har Alicia Jordanova og Cecilie Kubert fundet klip frem fra arkivet fra 2012 og 2013, hvor der blev besat huse i Spanien, og en gruppe danske unge blev frikendt for terror.

 2. Radioavis
 3. Danmark Kort Classic

  Om at cykle. Anne Stentebjerg.

 4. Radioavis
 5. Orientering

  Både EU og USA har nu vedtaget at målrette sanktioner mod blandt andet den russiske finanssektor. Siden de første sanktioner mod Rusland blev indført, har der dog været tvivl om deres effekt. I nat fik mange håbefulde unge mennesker svar på, om de er kommet ind på deres drømmeuddannelse. For en del af dem er den uddannelse på et af de ni erhvervsakademier, som denne sommer har fået over 14.000 ansøgere og har øget sit optag med 10 pct. siden sidste år. I sommertemaet i dag analyserer vi den nye sikkerhedspolitiske situation efter konflikten i Ukraine er brudt ud med hjælp fra Claus Mathiesen fra Forsvarsakademiet, Steen Rynning fra Syddansk Universitet og Orienterings egen Tage Baumann. Pieter Raunwe redigerer.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Peter Langdal om ledelse, menneskekundskab og plads til de sære Sommergæsten på P1 Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Copenhagen Summer Festival P2 Koncerten Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Det er sommer og det er helt i hegnet. Få et herligt genhør I hegnet Genre: Sjov radio

Søg efter titel