Lige nu på DR P1

Orientering

I dagens udgave af Orientering kan du høre om nye demonstrationer i Ukraine. I går besluttede det ukrainske parlament nemlig at komme de prorussiske oprørere i møde. Parlamentet i Kiev godkendte et fredstilbud til oprørerne i Østukraine. Derudover taler vi med journalist Martin Breum som er aktuel med en ny bog om den… Vis mere

Startede klokken 23:05 Slutter klokken 23:55 (Næste: Danmark Kort Classic)

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Orientering

  I dagens udgave af Orientering kan du høre om nye demonstrationer i Ukraine. I går besluttede det ukrainske parlament nemlig at komme de prorussiske oprørere i møde. Parlamentet i Kiev godkendte et fredstilbud til oprørerne i Østukraine. Derudover taler vi med journalist Martin Breum som er aktuel med en ny bog om den nye grønlandske selvbevidsthed og plads i verden. Og vi ser nærmere på social arv og udsatte børn. Social arv skaber grundlæggende ulighed i menneskers muligheder i livet, derfor skal den negative sociale arv mindskes, mener Socialdemokraterne. Thomas Alling redigerer.

 3. Danskernes akademi på P1

  Danskernes Akademi på P1 handler i denne uge om bandeord. Du kan blandt andet høre, hvorfor vi bander, om bandeord i medierne og om den bandeordsrevolution, vi oplever i disse år. Medvirkende: Marianne Rathje, adjunkt ved Institut for Sprog og Kommunikation ved Syddansk Universitet. Vært og tilrettelæggelser: Anne Termansen.

 4. Radioavis
 5. Radioklassikeren: Sverige - broderland eller arvefjende?

  Efter rigsdagsvalget i søndags er Sverige igen socialdemokratisk. Sådan har det været igennem årtier. Men de ellers renfærdige svenskere er blevet smittet af den danske syge og har fået deres eget indvandrerkritiske parti i parlamentet som landets tredjestørste. Er det et begrædeligt uskyldstab for vores moralske storebroder eller er det en velfortjent sandhedens time for arvefjenden? Radioklassikeren undersøger vores forhold til Sverige der som altid er splittet mellem kærlighed og misundelse.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Feature: Når mor skal dø Kan man nogensinde blive klar til at miste sin mor? Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten Komponistaften på Bornholm Genre: Musik
 3. p1d
  Program: LAIKA på P1 Skyr og patter Genre: Sjov radio

Søg efter titel