Lige nu på DR P1

Startede klokken 08:07 Slutter klokken 10:03 (Næste: Bagklog på P1: Hella Joof)

Udvalgte udsendelser

 1. Mennesker og medier: Folkedomstol uden ansvar

  Det flyder med racistiske og hadefulde ytringer i kommentarfelterne på mange mediers Facebookprofiler. Men nu har en kendt debattør fået nok, efter at hendes storebror er blevet kaldt "hjerneblæst", "fucked up" og "en muslimsk amøbe" i kommentarfelterne på BT's Facebookside.

 2. P1 Debat: Vil Trump forandre verden?

  Den frie verden har i dag fået en ny leder. Kommer vi til at opleve de mærkbare forandringer i den internationale forsvarspolitik, i Mellemøsten og i NATO-samarbejdet, som både eksperter og Donald Trump selv har bebudet?

 3. Baglandet: På sporet af Black Army 2:2

  Hør hvordan det går, når reporter Mikkel Rønnau efter to dage i Vollsmose bliver inviteret indenfor i banden Black Armys klubhus. Baglandet er taget til Odense-ghettoen, efter de lokale for en måned siden slog alarm, fordi Black Army havde indtaget området omkring Bøgetorvet.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Verden ifølge Gram: Trump og hans hold

  I denne uge tiltræder USA's nye præsident Donald Trump. Den politisk uerfarne og bramfrie Trump skal nu sammen med et lige så uprøvet hold af ministre og rådgivere vise om han kan opfylde sine mange valgløfter om at gøre USA stort igen. Med nye veje, broer og lufthavne, en mur til Mexico, genåbning af kulminer og afskaffelse af Obamas sygeforsikring. Vært: Steffen Gram.

 2. Elektrochock - en forkætret succes 1:3

  En af de absolut mest effektive måder at bremse eller helt kurere de dybeste depressioner, er elektrochok. Men alligevel bliver vi altid lidt bange og urolige, eller måske oven i købet direkte aggressive, når vi hører ordet elektrochok. I denne serie på 3 udsendelser trænger Torben Brandt dybt ind i elektrochokkets verden - for at prøve at komme overens med det, han godt ved, er en irrationel angst. I dette afsnit besøger vi elektrochokrummet (ECT rummet) på Rigshospitalet og møder Dorte Curdt, som har fået elektrochok. Medvirkende: Dorte Curdt, Martin Balslev Jørgensen og Tom Bolwig. Tilrettelæggelse: Torben Brandt.

 3. Baglandet: På sporet af Black Army 1:2

  De lokale i Odense-ghettoen Vollsmose slog for en måned siden alarm - banden Black Army havde indtaget området omkring Bøgetorvet, efter deres klubhus blev lukket. Tomme lejligheder blev brugt til hashsalg og beboerne føler sig utrygge. Baglandet er taget til Vollsmose for at opsøge banden og tale med de lokale om, hvad Vollsmose er for et sted og hvorfor problemerne er opstået. Reporter: Mikkel Rønnau.

 4. Harddisken: Europas teknologivirksomheder koger

  I mange år har vi europæere kigget misundeligt på Silicon Valley, men nu boomer Europa med højtkvalificeret arbejdskraft og iderige IT-virksomheder. Og vi er godt med i Norden. Harddisken læser finsk rapporter og taler med en nordisk businessengel. Tilrettelæggelse: Henrik Føhns og Chris Lehmann. www.dr.dk/harddisken

 5. Arabiske Stemmer: Marokko afdækker sine jødiske rødder

  Marokko er i de her år ved at genopdage sin rige jødiske historie, og det er synligt ikke mindst i film. Og noget lignende sker i Israel, fortæller den dansk-marokkanske forsker Joshua Sabih: næsten en million israelere med marokkanske rødder er begyndt at gøre sig fri af den glemsel og skam, der har hvilet over deres oprindelse i den arabiske verden. Vært: Steen Nørskov.

DR P1 i dag

Mest hørte programmer DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier: Folkedomstol uden ansvar Det flyder med racistiske og hadefulde ytringer i kommentarfelterne Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: P6 Beat City Turen går til Liverpool Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form P1 cafeen Genre: Sjov radio

Søg efter titel