Lige nu på DR P1

Radiofortællinger: Alt under kontrol

Cirkusartisten Jean Arthur Albert Ascher kontrollerer selv alt - inde i sin boble med dyr og kasteknive, så langt væk fra andre mennesker som muligt. Men ind imellem tager han på landevejen med "Cirkus ChangHigh" eller med det virtuelle cirkus "The ChangHigh Sisters Fireshow of Light, Life, and Love" inde på nettet. Al… Vis mere

Startede klokken 15:03 Slutter klokken 15:30 (Næste: Apropos - kroppen)

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radiofortællinger: Alt under kontrol

  Cirkusartisten Jean Arthur Albert Ascher kontrollerer selv alt - inde i sin boble med dyr og kasteknive, så langt væk fra andre mennesker som muligt. Men ind imellem tager han på landevejen med "Cirkus ChangHigh" eller med det virtuelle cirkus "The ChangHigh Sisters Fireshow of Light, Life, and Love" inde på nettet. Alt sammen er under fuld kontrol - en kontrol som blev nødvendig allerede i barndommen. Pianisten Carsten Dahl leder hele tiden efter det øjeblik hvor musikken tager kontrol over ham og tager ham ud på stadigt nye "landeveje". En kontrol han selv troede han kunne udøve som barn. Indslag: Jakob Dybro Johansen. Tilrettelæggelse og vært: Torben Brandt.

 2. P1 Dokumentar: Forsikringsselskaber blæser på menneskerettigheder

  Forestil dig, du har en familie, du skal tage dig af og et hus, der skal betales af på. Men du kan ikke tegne en livsforsikring, der skal sikre din familie, i tilfælde af at du ikke er her mere. Fordi du havde en psykisk sygdom for mange år siden. Det oplever mange mennesker, som har, eller engang har haft, en psykisk diagnose, for forsikringsselskaberne afviser at forsikre dem. Selvom det er i strid med FNs menneskerettighedskonventioner, som Danmark har tilsluttet sig. Og selvom selskaberne har skrevet under på højtidelige erklæringer, stilet til FNs generalsekretær, Ban Ki-moon, om at de vil leve op til FNs konventioner. I dag i P1 dokumentar kan du høre, hvordan en psykisk diagnose kan spænde ben for en ganske almindelig og ofte nødvendig forsikring, også selv om patienten har været rask i flere år. Tilrettelæggelse: Marcus Mathiasen Bank og Christian Serritslev Riis. Redaktion: Gry Hoffmann, Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen og Jesper Hyhne.

 3. Radioavis
 4. P1 Business: Holder løfterne fra Finansloven?

  Finansloven 2015 lover bedre velfærd, flere job og styr på økonomien. Men holder løfterne? P1 Business tester finansloven. Og P1 Business tester også hvorfor Fødevarekontrollen så længe var tavs om de 13 listeria-dødsfald. Gæster: finansminister Bjarne Corydon, FTF formand Bente Sorgenfrey, direktør i Dansk Byggeri Lars Storr-Hansen og vicedirektør i Fødevarestyrelsen Hanne Larsen. Vært: Solveig Bjørnestad.

 5. Radioavis

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Filmland Anmelder ugens premierefilm Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: Eftermiddagen på P8 JAZZ med Naya Buric Nutidens jazz, små overraskelser og kendte klassikere Genre: Musik

Søg efter titel