Lige nu på DR P1

Startede klokken 06:07 Slutter klokken 09:05 (Næste: Netværket: Elitens lukkede fest begynder i vuggestuen)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioklassikeren: Huden fortæller

  En ældgammel mode er blevet populær igen. Omkring 600.000 danskere har i dag udsmykket en del af deres hud med tatoveringer. Og de fleste er kvinder. Sådan var det også i Egypten for 4000 år siden. Men allerede for 5300 år siden vandrede europæerne rundt med billeder på kroppen. Radioklassikeren ser på tatoveringskunsten gennem DRs arkiver og taler med en russisk tatovør med speciale i kriminelle livsfortællinger.

 2. Netværket: Gen-Etik

  Kunne du godt tænke dig at vide, hvornår du dør? Måske ikke lige på dato, men så i hvert fald om du har udsigt til at kunne fejre din 90års fødselsdag - eller om der ligger en dødelig sygdom og gemmer sig i dine gener? 85 procent af os vil tilsyneladende gerne have den viden, hvis vi kunne få den. Det viser en undersøgelse fra Danske Regioner. Men er det nyttig viden at kende sin udløbsdato og sygdomsrisici for at kunne leve det gode liv? Netværkets panel: Verner Møller, Professor og forskningsleder ved Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet, Johannes Andersen, lektor i almen samfundsbeskrivelse/politologi ved Aalborg universitet, forfatter og foredragsholder, Iben Krogsdal, ph.d. i religionsvidenskab og forfatter. Vært: Lene Juul.

 3. Mennesker og Tro: Fortællingens kraft

  Forfatter Josefine Ottesen besøger skurvognen for at tale om trosspor i kultur, litteratur og det levede liv.

 4. Arabiske stemmer: De gode arabiske undtagelser

  Over halvanden milliard kroner har Danmark brugt i de 12 år, Det Arabiske Initiativ har eksisteret. I denne 'Arabiske Stemmer' fortæller redaktør Nidal Abu Arif om et par af de mange dansk-støttede projekter, han har besøgt. Abu Arif og Steen Nørskov taler om en arabisk verden, som på afstand næsten udelukkende giver grund til pessimisme, men som tættere på er rig på nye, positive udviklinger, som vi sjældent hører om. Vært: Steen Nørskov.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Sproglaboratoriet: Grønne gloser - Forbudte og 'jordnære' ord En 'klimaord-krig' er brudt ud i USA Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten Wiener Filharmonikerne spiller Nielsen Genre: Musik
 3. fm
  Program: Selvsving Folkemøde - nu for de rigtige folk Genre: Sjov radio

Søg efter titel