Lige nu på DR P1

Orientering

I dagens udgave af Orientering skal vi høre om, at mange tidligere indsatte i landets fængsler står med en kæmpe gæld når de kommer ud. Langt de fleste skylder nemlig penge til sagsomkostningerne for retssagen for den forbrydelse de har begået. Derudover ser vi igen nærmere på klimaet. Mere vind i systemet er klogt, si… Vis mere

Startede klokken 16:07 Slutter klokken 18:05 (Næste: P1 Debat: Skal vi censurere børnebøger?)

Seneste udsendelser og artikler

 1. P1 Eftermiddag

  En 46 årig mand fra Sverige har fyldt rigtig meget her i Danmark de seneste par uger. Navnet er Dan Park. For nogle er han kunstner, mens andre ser ham som ren provokatør. I Sverige har han fået en dom for racisme for nogle af de plakat-værker han har lavet - værker der til og med i dag bliver udstillet i et kælder-lokale på Østerbro i København. Dan Park har fremprovokeret rigtig mange forskellige reaktioner. Nogle har omfavnet ham i provo-kunstens og ytringsfrihedens navn. Andre mener slet ikke han er kunstner, men ren politisk provokatør. Teaterchef ved Mungo Park, Martin Lyngbo, og kunstner Kristian von Hornsleth tager debatten i P1 Eftermiddag.

 2. P1 Business: Bankunionen

  Finanskrisen rullede indover Europa - Danmark blev særligt hårdt ramt - nu går startskuddet for Bankunionen, som skal hindre fremtidige kriser af samme kaliber. Hvorfor skal Danmark ikke være med? Debat i P1Business mellem Jeppe Christiansen erfaren finansmand chef for Maj Invest - professor Niels Thygesen KU, som er klart for Bankunionen. Og Anders Dam Ordførende direktør i Jyske bank. Vært: Solveig Bjørnestad.

 3. Arabiske stemmer: Er det blevet farligere at rejse i den arabiske verden?

  Udenrigsministeriet har skærpet sin rejsevejledning til 24 arabiske og muslimske lande. Med det danske bidrag til krigen mod Islamisk Stat, bør danskere, der rejser i bl.a. Mellemøsten og Nordafrika, være ekstra forsigtige. Steen Nørskov og Naser Khader om hvad der er farligt, og hvad der ikke er farligt i den arabisk-muslimske verden.

 4. P1 Debat: Skal vi censurere børnebøger?

  "Hvis to kvinder gifter sig med hinanden, er de ludere!" - Et citat fra børnebogen "Børns tanker om kærlighed" - en bog som nu er fjernet fra hylderne i svenske boghandlere. Forfatteren til bogen er dansk, og mener at svenskerne har fået noget i skallen, så de er blevet sindssyge!Men er svenskerne gale? Eller er der mening med galskaben, når børnebøger censureres?

 5. Radioavis

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert med Korngold og Walton Koncert med sjældne senromantiske værker Genre: Musik

Søg efter titel