Seneste udsendelse

Feature: Pigen og revolutionen Seneste udsendelse

Esraa Ettaweel var i 3 år på barrikaderne og med i utallige demonstrationer under den egyptiske revolution. Men så gik det galt. Esraa blev skudt i maven, og blev lammet. Nu består dagen af genoptræning og studier i sociologi. Kampen er tabt, og livet med demonstrationer er slut. Tilrettelæggelse: Helle Schøler Kjær.

Næste udsendelse

 1. Feature: Hårdt liv på Hovedvej 13

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Rundt om i Danmark er flere campingpladser ved at udvikle sig til faste opholdssteder for udstødte og udsatte - især mænd. En af dem er 53-årige Bette-Jens, der bor på en lille campingplads langs den jyske Hovedvej 13. Engang havde han eget firma og omsatte for millioner. Men efter en skilsmisse faldt han helt ud af samfundet, gik på landevejen, og endte med at bo i et hundehus. Dengang var han ligeglad med at dø. Det er han ikke længere. Tilrettelæggelse: Jens Vilstrup.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Feature: Pigen og revolutionen

  Esraa Ettaweel var i 3 år på barrikaderne og med i utallige demonstrationer under den egyptiske revolution. Men så gik det galt. Esraa blev skudt i maven, og blev lammet. Nu består dagen af genoptræning og studier i sociologi. Kampen er tabt, og livet med demonstrationer er slut. Tilrettelæggelse: Helle Schøler Kjær.

 2. Feature: Den syge kærlighed

  En historie om hvor svært det er når man blander kærlighed med sygdom. To mennesker forelsker sig på trods af visheden om, at de har en alvorlig sygdom. De ved godt at livet vil forandre sig, men ikke hvor hårdt det vil ramme dem. Da sygdommen bryder ud, forandres deres liv totalt, og kærligheden bliver også syg. Alligevel håber og drømmer de om et andet liv. Tilrettelæggelse: Bjarke Stender.

 3. Feature: Flygtet fra Burma

  Der sidder 150.000 flygtninge fra Burma, eller Myanmar, som landet også hedder, på Thai-siden af grænsen mellem Thailand og Burma. I år skal der være valg i landet og verdenssamfundet håber på, at det bliver frit og fair, så de mange flygtninge kan vende hjem. Problemet er, at langt de fleste flygtninge ikke ønsker at vende tilbage til hjemlandet. Tilrettelæggelse: Jørn Stjerneklar.

 4. Feature: Et liv med HIV

  Musikeren Thomas Buttenschøn har aldrig villet tale om, at han er HIV-smittet. Det kom ingen andre ved. Men efter at være blevet far lukker han op og fortæller om at leve med det virus, der kostede begge hans forældre livet og nær havde slået ham selv ihjel. I dag har Thomas to raske sønner og en kone, der ikke frygter at blive smittet, selv om parret har droppet kondomerne. Tilrettelæggelse: Anette Johnsen.

 5. Feature: Ét Tyskland - to kvindeskæbner

  - et møde mellem to barndomsveninder 20 år efter murens fald. Tilrettelæggelse: Nanna Ziegler.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, fredag d. 30. januar

Startede Kl. 11:03 - sluttede 11:30

Om Feature

 1. En feature er en fascinerende, rørende og aktuel fortælling, der bringer os helt tæt på mennesker og deres liv. Redaktør: Mette Willumsen

Podcast Feature

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Feature

Lige nu på DR P1

Orientering

Vi vender blikket mod Athen, hvor Syriza, et parti på det yderste venstre i græsk politik, blev den store vinder af valget i Grækenland i går, og partiet har allerede i formiddag indgået en aftale med et parti yderst til højre, De Uafhængige Grækere, om at danne en regering. Vi ser også på, at afløseren på posten som L… Vis mere

Startede klokken 03:03 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Mest læste

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1: Filmvidenskab Hvad gør en film god - og hvad er det Lars von Trier kan? Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Operaaften: La Boheme Puccinis elskede tåreperser fra The Met i New York Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Classic Lad din radio gå i selvsving Genre: Sjov radio

Søg efter titel