Seneste udsendelse

Klubværelset: Hall of fame 2010 - 2011 Seneste udsendelse

Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Lasse Lauridsen og Camille Gudmand Lange fundet klip frem fra arkivet fra årene 2010 og 2011, hvor de var værter.

Næste udsendelse

 1. Klubværelset: Hall of fame 2012 - 2013

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I det sidste program i serien har Alicia Jordanova og Cecilie Kubert fundet klip frem fra arkivet fra 2012 og 2013, hvor der blev besat huse i Spanien, og en gruppe danske unge blev frikendt for terror.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Klubværelset: Hall of fame 2010 - 2011

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Lasse Lauridsen og Camille Gudmand Lange fundet klip frem fra arkivet fra årene 2010 og 2011, hvor de var værter.

 2. Klubværelset: Hall of fame 2008 - 2009

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Jonathan Kargaard og Ruth Storm fundet klip frem fra arkivet fra 2008 og 2009, hvor der blev danset dekadent i storbyen og hardstyle i provinsen.

 3. Klubværelset: Hall of fame 2006 - 2007

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Marie Hougaard og Rasmus Poulsen fundet klip frem fra arkivet fra 2006 og 2007, hvor der var tåregas i gaderne, punk i garagen og togene blev brugt til at surfe på.

 4. Klubværelset: Hall of fame 2004 - 2005

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille nogle af højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Johanne Algren og Johanne Mygind fundet klip frem fra arkivet fra 2004 og 2005, hvor de sociale medier var noget helt nyt og spændende.

 5. Klubværelset: Langt væk fra de gamle frekvenser

  Teenagere fra Næstved gør det. Unge fra Nørrebro gør det. Ambitiøse universitetsstuderende gør det - de griber mikrofonen og producerer podcasts og sender lokalradio som aldrig før. Klubværelset undersøger, hvorfor de unge har set lyset i det gamle radiomedie. Vi skruer på radioapparatets knapper, og finder frem til en masse små radiostationer i forskellige afkroge af Danmark, hvor der bliver produceret alt fra syret satire til hardcore journalistiske magasiner. Find links til alle radiostationerne på Klubværelsets facebook side.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, I morgen d. 30. juli

Startede Kl. 15:03 - sluttede 15:30

Om Klubværelset

 1. P1's ungdomsprogram handler om tendenser og strømninger i og omkring ungdomskulturen.

Podcast Klubværelset

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Klubværelset

Lige nu på DR P1

P1 Morgen

USA fremlægger ”beviser” for, at raketter affyres fra Rusland og ind i Ukraine. Vi trækker en parallel til Irak-krigens optakt. Og vi får en analyse af, at en række lande stadig ikke har adgang til de sidste flyofre på nedstyrtningsstedet. Folkeskolen fylder i dag 200 år – og P1 Morgen spørger, hvor meget folkets s… Vis mere

Startede klokken 06:05 Slutter klokken 07:00 (Næste: Radioavis)

Mest læste

Mere radio

 1. p1d
  Program: Vi overvåges som aldrig før Danmark i Spionernes Spind Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Historisk koncert med de legendariske Wiener Filharmonikere P2 Guldkoncerten Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Det er sommer og det er helt i hegnet. Få et herligt genhør I hegnet Genre: Sjov radio

Søg efter titel