Lige nu på DR P2

International julemusikdag på P2

Hele Europa lytter med, når Den europæiske Radiounion, EBU, sender 13 timer med julemusik fra en række europæiske lande, USA og Canada. Hver time stiller vi om til et nyt land, der præsenterer julemusik med lokal farvning og lokale medvirkende. 22.00 Sverige. 23.00 Canada. Vært Rie Koch.

Startede klokken 22:00 Slutter klokken 00:05 (Næste: De 24 tonearter 21:24)

Udvalgte artikler

 1. Julemusik i P2

  Vi nærmer os julen og der er masser af julemusik og julekoncerter i P2. Se oversigten her.

 2. Finalisterne til Årets Ildsjæl er fundet

  Finalisterne til P2 Prisen Årets Ildsjæl er netop udpeget. Finalisterne er tre ganske forskellige ildsjæle der på hver deres måde gør en forskel i musiklivet.

 3. Ugens Cd uge 52: Christmas in New York

  Renée Fleming har før sunget både rock og jazz, og nu gælder det så en jule-cd: "Christmas in New York".

 4. Kristian Leth fortæller om 24 tonearter

  P2s julekalender er 24 musikfortællinger om de 24 tonearter. Kristian Leth sætter ord på tonearterne og deres personlighed.

 5. Se koncerter med DRs ensembler

  Händels Messias, Brahms med Fabio Luisi, Eivør i selskab med DR VokalEnsemblet. P2 videostreamer flere koncerter hver måned. Her kan du se nogle af dem.

 6. Koncertoversigt december

  P2 Koncerten i december byder bl.a. på koncert med den kommende chefdirigent Fabio Luisi som dirigerer DR SymfoniOrkestret. I oversigten kan du også se hvornår der video-streames fra Koncerthuset

Udvalgte udsendelser

 1. P2 Koncerten: Messias med Adam Fischer

  Sidste koncert med DR UnderholdningsOrkestret. Adam Fischer dirigerer og på programmet er et af julens mest elskede værker.

 2. Søndagsklassikeren: Bachs Juleoratorium

  Bachs Juleoratorium er en uundværlig ingrediens i julemåneden

 3. P2 Puls - Fremtiden for musikerne i det nedlagte orkester?

  Mød én af musikerne fra DR UnderholdningsOrkestret, hvis fremtid nu kommer til at lægge langt væk fra Danmark.

 4. P2 Koncerten: Aalborg Symfoniorkester og en koncert for violin og saxofon

  Anders Koppel har skrevet en ny koncert for orkester, violin og saxofon. Hør den med Karen Gomyo og Benjamin Koppel som solister.

 5. Cilius Patruljen - om musik der har døden som tema

  Frederik Cilius og hans venner har taget musik med i studiet. Hvad funger, og hvad funger ikke?

 6. P2 All Stars - med Steen Jørgensen

  Lad Adam Simonsen og hans gæstevært Steen Jørgensen blæse dig omkuld med skæve indfald og fuldfed klassisk.

Mest hørte programmer DR P2

Seneste udsendelser og artikler

 1. International julemusikdag på P2

  Hele Europa lytter med når Den europæiske Radiounion, EBU, sender 13 timer med julemusik fra en række europæiske lande, U.S.A. og Canada. Her det danske bidrag, som er en koncert med DR SymfoniOrkestret med solister, der bl.a. opfører uddrag af August Ennas opera Den Lille pige med Svovlstikkerne og Emil Reesens Juleouverture Sikken voldsom trængsel og alarm. Vært: Rie Koch.

 2. International julemusikdag på P2

  Hele Europa lytter med, når Den europæiske Radiounion, EBU, sender 13 timer med julemusik fra en række europæiske lande, USA og Canada. Hver time stiller vi om til et nyt land, der præsenterer julemusik med lokal farvning og lokale medvirkende. Denne time fra Tyskland. Vært Rie Koch.

 3. International julemusikdag på P2

  Hele Europa lytter med når Den europæiske Radiounion, EBU, sender 13 timer med julemusik fra en række europræiske lande, USA og Canada. Hver time stiller vi om til et nyt land, der præsenterer julemusik med lokal farvning og lokale medvirkende. 15.00 Polen. 16.00 Letland. 17.00 Tjekkiet. 18.03 Rumænien. Vært: Peter Filtenborg.

 4. International julemusikdag på P2

  Hele Europa lytter med når Den europæiske Radiounion, EBU, sender 13 timer med julemusik fra USA, Island, Slovenien, Finland, Polen, Letland,, Tjekkiet, Rumænien, Tyskland, Danmark, Sverige og Canada. Hver time stiller vi om til et nyt land, der præsenterer julemusik med lokal farvning og lokale medvirkende. Det danske bidrag kl. 20 er en koncert med DR SymfoniOrkestret med solister, der bl.a. opfører uddrag af August Ennas opera Den Lille pige med Svovlstikkerne og Emil Reesens Juleouverture Sikken voldsom trængsel og alarm. 11.00 U.S.A.. 12.00 Island. 13.00 Slovenien. 14.00 Finland. Vært: Anne Bro.

 5. P2 All Stars

  Klassisk holder. Lad Adam Simonsen og hans gæstevært Søren Sætter-Lassen blæse dig omkuld med skæve indfald og fuldfed klassisk. Find os på facebook og

Mest spillet DR P2

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier YouTube-stjernerne Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten Messias med Adam Fischer Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Bohemian embedsmænd Genre: Sjov radio

Søg efter titel