Lige nu på P3

GANDHI

Verden er et storslået sted! Også trist ind imellem - men heldigvis mest storslået. Spørgsmålet er, om vi kan gøre den endnu mere storslået ved lige at skrue på nogle knapper og dreje på nogle håndtag. Det vil vi undersøge og afprøve - og vi har brug for jeres hjælp! GANDHI - hverdage 9-12 på P3. Værter: David Mandel o… Vis mere

Startede klokken 09:04 Slutter klokken 12:00 (Næste: P3 Nyheder)

Udvalgte artikler

 1. P3-værter får det kolde gys i den gode sags tjeneste

  Ice Bucket Challenge er her, der og alle vegne. P3's-værter er hoppet med på bølgen og har frivilligt ladet sig overhælde med iskoldt vand for det gode formål.

 2. Monopolet: Det er for sent at gøre noget

  Janus og hans kæreste bliver altid placeret ved børnebordet, selvom de er fyldt 25 år. Det er de ret trætte af, men ved ikke, hvad de skal stille op. Der var til gengæld bred enighed i Monopolet.

 3. Eksklusiv premiere: Spritny musikvideo med De Eneste To er mørk og smagfuld

  De Eneste To har fået sulten tilbage og kan, sammen med P3, eksklusivt løfte sløret for deres nye musikvideo til nummeret 'Sult'.

 4. P3's Uundgåelige: Ny dansk sangerinde klar til at indtage dansegulvet

  Den unge danske sangerinde Cisilia er endnu forholdsvis ukendt, men i denne uge er hun P3's Uundgåelige og klar til at indtage dansegulvet.

 5. LYT: Lågsus-playlisten til din weekend-fest

  Så er det endelig weekend igen! Du skal owne dansegulvet, og derfor har du brug for tre tunge tracks. Dem får du selvfølgelig her.

 6. 25-årigt par bliver altid placeret ved børnebordet: Skal de finde sig i det?

  Janus og kæresten er træt af at blive placeret ved børnebordet, når de er til familiefest. Kan de tillade sig at brokke sig? Det spørger de Monopolet om.

Seneste Instagram

Senest spillet P3

Seneste udsendelser og artikler

 1. Go' Morgen P3

  - musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag. Værter: Sara Bro, Signe Vadgaard, Anders Stegger og Tue Sørensen.

 2. Radioavis
 3. Aftenvagten

  Programmet for den absolut nysgerrige P3 lytter. Det er ny musik - værtens personlige favoritter og de underholdende historier rundt om.

 4. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Pia Røn og Erling Thisted.

 5. Pressen på P3

  Skarp journalistik med et glimt i øjet alle hverdage klokken 15-18 og sport hver halve time. Værter: Tony Scott og Tue Blædel.

Mest hørte programmer P3

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Klubværelset: Den spanske utopi Husleje 120 kr., gratis internet og arbejde til alle Genre: Perspektiv

Søg efter titel