Lige nu på P3

Go' Morgen P3

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag. Værter: Sara Bro, Signe Vadgaard, Anders Stegger og Tue Sørensen.

Startede klokken 06:04 Slutter klokken 09:04 (Næste: GANDHI)

Udvalgte artikler

 1. 13 geniale lytter-sms'er: Frygt holder mig på dupperne

  P3 elsker sine lyttere, og især når de smider en masse SMS-poesi af sted. Her er nogle af de allerbedste, der sjældent rammer radioen

 2. Splittet Monopol: Pak Bo ind som alfahan

  Bo har det lidt stramt med at kæresten er Facebook-venner med mange eksknald. Monopolet tager sig af sagen

 3. P3's Uundgåelige: Søskendeband vil være de seje børn

  Alle kender til at ville være 'The Cool Kid', mener det unge amerikanske band Echosmith, der står på kanten til deres store gennembrud.

 4. GIF: Her er spørgsmålene '1864' stadig mangler at besvare

  Fatter du heller ikke en brik efter tredje afsnit? P3-vært Anders Stegger har analyseret sig gennem symbolik og antydninger og opfordrer Ole Bornedal til at hente en kniv og noget pap

 5. Vintertid: 5 tips til at få timen til at føles lidt lææængere

  Er du også træt af, at den ekstra time hurtigt er væk? Det bliver ikke nødvendigvis sjovere, hvis du følger disse tips, men den kommer til at nærme sig en evighed

 6. Sara Frost: Her er musikkens tre største egoer

  Hvis man skal klare sig i musikbranchen skal man have en larger-than-life-tilgang til tilværelsen.

Seneste Instagram

Senest spillet P3

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Aftenvagten

  Programmet for den absolut nysgerrige P3 lytter. Det er ny musik - værtens personlige favoritter og de underholdende historier rundt om.

 3. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Anders Hagen og Erling Thisted.

 4. Pressen på P3

  Skarp journalistik med et glimt i øjet alle hverdage klokken 15-17 og sport hver halve time. Værter: Tony Scott og Tue Blædel.

 5. Smag på P3

  Det er 'spil dansk dag'. Vi tjekkede også lige op på alle de danske hits, der er gået i glemmebogen. Derudover så vi på, om der er forskel på, hvad du går og lytter til, alt efter hvor du er fra i Danmark. Også er første hovednavn, der gæster Roskilde Festival næste år er offentliggjort - det er Pharrell. Vært: Nicholas Kawamura.

P3 i dag

Mest hørte programmer P3

Mest spillet P3

Mest læste P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: P1 Dokumentar Beskidte millioner i skjul i Danmark Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Klassisk Top 50: Filmmusik nr.24 og nr.23 Top Gun og Døden i Venedig - ledsaget af lytternes historier Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Summer of 1864 Genre: Sjov radio

Søg efter titel