Lige nu på P3

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Udvalgte artikler

 1. LYT Dansk poptrio har kurs mod udlandet

  Noréll spiller skandinavisk popmusik med seriøst internationalt potentiale, og deres nye single 'Damage Done' er P3's Uundgåelige i denne uge.

 2. LYT The Weeknd er ny musik på P3

  Der er 8 nye sange på P3's playliste i denne uge, og de kommer bl.a. fra L.O.C., Sean Paul og hiphop-legenderne fra A Tribe Called Quest.

 3. LYT Endnu et hit familien Cyrus

  Far Billy Ray og søster Miley har allerede erobret musikkens verden, og nu er turen kommet til den yngste Cyrus-søster Noah, som er P3's Uundgåelige i denne uge.

 4. LYT The Chainsmokers er ny musik på P3

  Der er ni nye sange på P3's playliste i denne uge fra blandt andet Clean Bandit, Gulddreng, Anya og Charli XCX.

 5. LYT Talentfuld brite får hjælp af hiphop-stjerne

  Produceren Mura Masa har slået pjalterne sammen med A$AP Rocky på det nye nummer 'Love$ick', der er P3's Uundgåelige i denne uge.

 6. LYT Endelig er der nyt fra The xx

  Det er fire år siden britiske The xx sidst udgav et album, men nu er de tilbage med singlen 'On Hold', der er P3's Uundgåelige i denne uge.

Seneste Instagram

Seneste udsendelser og artikler

 1. Pladeselskabet

  Vært: Mads Axelsen.

 2. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Anders Hagen og Tobias Hansen.

 3. P3s Museum for Kunst

  P3s Museum for Kunst sorterer i og anmelder strømmen af underholdningstilbud. Andrew Moyo, Cathrine Widunok Wichmand og P3s lyttere er dit daglige værn mod spildtid og dumme penge. Intet er for fint eller folkeligt, når P3s Museum for kunst kværner alt fra Medina til Rembrandt.

 4. Tue og Tony

  Tue og Tony på P3 - Mette Frederiksen er vågnet op til dåd, der er nye julesange, endnu en låge skal åbnes i Europols julekalender, og så kan man sige meget om kontrakter.

 5. Lågsus

  I går havde vi den længste udgave af baglæns gætning, og i dag har vi så den korteste! Vi udvider vores samling af alternative julesange, og så har Pelle IGEN oplevet noget virkelig mystisk på vej til arbejdet!

Senest spillet P3

Mest hørte programmer P3

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Videnskabens Verden: Myrernes udødelige hjerne Myrehjernen er evigt ung i forhold til menneskehjernen Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Wikibeats:Radiofonisk musikleksikon Bliv klog på de væsentligste genrer Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form: Mad med en minoritet Kæmp til døden om det hemmelige stykke mad Genre: Sjov radio

Søg efter titel