Nyt P3 site

Velkommen til P3s nye site på dr.dk.

Læs mere om den nye side og fortæl os din mening!

Lige nu på P3

Startede klokken 06:03 Slutter klokken 09:03 (Næste: P3 med Sara Frost)

Udvalgte artikler

 1. Feberramte garagerockere: The Black Keys er endelig tilbage

  Efter snart tre års fravær er de amerikanske rockambassadører tilbage med førstesinglen 'Fever' fra deres kommende plade 'Turn Blue'.

 2. VIDEO Jakob Stegelmann i tveægget troldmandstest

  Tv-vært og troldmand Jakob Stegelmann tester meget passende det nyeste dancehit 'Wizard' i P3's forbrugertest 'Er det Lågsus?'.

 3. Musikquizzen: Hvad ved du om Coachella Festival?

  Coachella Festival er som altid ensbetydende med en musikalsk stjerneparade, men hvordan er din paratviden om den amerikanske festival og de kunstnere, der fylder på plakaten?

 4. Monte Carlo hylder Prinsgemalen: Nedtælling til 80 års fødselsdag

  Til sommer runder Monte Carlo-værternes foretrukne royalist et skarpt hjørne, og det skal fejres med en nedtælling og en folkegave.

 5. Superproducer og kæmpetalent skyder sommeren igang

  Vidunderknægten Ed Sheeran har allieret sig med gavflaben Pharrell Williams, og det er der kommet en gedigent sommerhit ud af.

 6. Sejr i Musikquizzen udløste koncertoplevelse på første klasse

  Mød superfan Søren Madsen, der gik hele vejen i Musikquizzens George Michael-speciel, og blev sendt til koncert Herning som hædersgæst.

Seneste Instagram

Senest spillet P3

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Mens vi venter

  Vi venter rigtig meget. Nogle venter på bussen, på at få besøg af kæresten, eller på at komme på weekend. Men vi venter alle sammen på at dø. Vi tager en hyggesnak om døden, og mens vi venter på den - skal vi så ikke prøve at få det bedste ud af det? Værter: Mathias Wissing og Svenne Lund Jensen.

 3. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Mikkel Bagger og Louise Dreisig.

 4. Monte Carlo

  Peter Falktoft og Esben Bjerre vender ugens store og små begivenheder med et satirisk blik, kigger på ugens bedste tv og spørger lytterne hvad de har #HørtOverHækken.

 5. Smag på P3

  Der er et nyt album på vej fra Usher, vi kan afsløre Spot Festivals fulde program, og så fejrer vi selvfølgelig Dronningens fødselsdag, med den sang hun holder mest af, nemlig hendes egen march. Vært: Sara Frost.

Mest hørte programmer P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Filmland En hyldest til Hayao Genre: Perspektiv
 2. p3
  Program: Smag på P3 Spot Festivals fulde program Genre: Musik
 3. p1d
  Program: LAIKA på P1 Synger på sidste vers ... Genre: Sjov radio

Søg efter titel