Lige nu på P3

Pressen på P3

Skarp journalistik med et glimt i øjet alle hverdage klokken 15-18 og sport hver halve time. Værter: Tony Scott og Tue Blædel.

Startede klokken 15:04 Slutter klokken 18:04 (Næste: LIGA)

Udvalgte artikler

 1. Lytternes geniale SMS'er: Det fede singleliv

  P3 elsker sine lyttere, og især når de smider en masse SMS-poesi af sted. Her er nogle af de allerbedste.

 2. Syv timers vasepanik? Det kunne de have brugt tiden på

  16.000 ventede forgæves, da Imerco satte en jubilæumsvase til salg. P3-vært Anders Stegger præsenterer tidsfordriv man også kunne have brugt 7 timer på.

 3. P3-vært guider: 10 grunde til at singler har det fedest

  Singlelivet er for fedt hvis man bare ser det i et positivt lys. Du kan få hele sengen for dig selv og fylde hovedet med pizza uden nogen skam i livet. Gandhi på P3 har, sammen med lytterne, samlet de bedste fordele ved at være single.

 4. LYT S!vas nyder det gode liv på ny single

  Danske S!vas vil ændre historien og hacke systemet. Nu er han klar med førstesinglen, der er denne uges P3's Uundgåelige

 5. LYT: Lågsus-liste med eksotiske beats

  Denne uges Lågsus-liste bringer dig rundt i verden med både twerking til brasiliensk hiphop-rave, fransk DJ'ing og den helt nye dans: shmoney dance.

 6. Dilemma: Skal Heidi vælge fyren eller veninden?

  Heidi er begyndt at se sin venindes gamle flamme, men må man godt det? Nu er hun i tvivl om hun skal vælge fyren eller veninden.

Seneste Instagram

Senest spillet P3

Seneste udsendelser og artikler

 1. Smag på P3

  Der er ny-gammel lyd fra Oasis. En gammel demo af nummeret She's Electric har set dagens lys. Andre 3000 skal spille Jimi Hendrix i en film der kommer i 2015, vi har set de første billeder. De tidligste tv-billeder af en 2-årig og nuttet Miley Cyrus er gået viralt. Vært: Nicholas Kawamura.

 2. P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

 3. GANDHI

  Verden er et storslået sted! Også trist ind imellem - men heldigvis mest storslået. Spørgsmålet er, om vi kan gøre den endnu mere storslået ved lige at skrue på nogle knapper og dreje på nogle håndtag. Det vil vi undersøge og afprøve - og vi har brug for jeres hjælp! GANDHI - hverdage 9-12 på P3. Værter: David Mandel og Christian Fuhlendorff.

 4. Go' Morgen P3

  - musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag. Værter: Sara Bro, Signe Vadgaard, Anders Stegger og Tue Sørensen.

 5. Radioavis

P3 i dag

Mest hørte programmer P3

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Filmland Anmelder ugens premierefilm Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: Eftermiddagen på P8 JAZZ med Naya Buric Nutidens jazz, små overraskelser og kendte klassikere Genre: Musik

Søg efter titel