Lige nu på P3

Danskerbingo

Findes der en dansker, der elsker telefonsælgere, en dansker, der hader pizza eller en dansker, der aldrig har været i Danmark? Danskerbingo kæmper mod uret og prøver at få pladen fuld af danskere i alle afskygninger. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Startede klokken 09:05 Slutter klokken 12:00 (Næste: P3 Nyheder)

Udvalgte artikler

 1. LYT Dansk poptrio har kurs mod udlandet

  Noréll spiller skandinavisk popmusik med seriøst internationalt potentiale, og deres nye single 'Damage Done' er P3's Uundgåelige i denne uge.

 2. LYT The Weeknd er ny musik på P3

  Der er 8 nye sange på P3's playliste i denne uge, og de kommer bl.a. fra L.O.C., Sean Paul og hiphop-legenderne fra A Tribe Called Quest.

 3. LYT Endnu et hit familien Cyrus

  Far Billy Ray og søster Miley har allerede erobret musikkens verden, og nu er turen kommet til den yngste Cyrus-søster Noah, som er P3's Uundgåelige i denne uge.

 4. LYT The Chainsmokers er ny musik på P3

  Der er ni nye sange på P3's playliste i denne uge fra blandt andet Clean Bandit, Gulddreng, Anya og Charli XCX.

 5. LYT Talentfuld brite får hjælp af hiphop-stjerne

  Produceren Mura Masa har slået pjalterne sammen med A$AP Rocky på det nye nummer 'Love$ick', der er P3's Uundgåelige i denne uge.

 6. LYT Endelig er der nyt fra The xx

  Det er fire år siden britiske The xx sidst udgav et album, men nu er de tilbage med singlen 'On Hold', der er P3's Uundgåelige i denne uge.

Seneste Instagram

Seneste udsendelser og artikler

 1. WeekendMorgen

  Vært: Mads Gundersen.

 2. Pladeselskabet

  I Pladeselskabet kan du alle hverdage høre den nyeste musik fra hele verden - før alle andre. Det er her, du møder kunstnerne, inden de bliver helt store. Og det er her du møder Mads Axelsen, din personlige rådgiver i mylderet af friske udgivelser.

 3. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Julie Kiner og Mikkel Bagger.

 4. P3's Museum for Kunst

  P3's Museum for Kunst sorterer i og anmelder strømmen af underholdningstilbud. Andrew Moyo, Cathrine Widunok Wichmand og P3's lyttere er dit daglige værn mod spildtid og dumme penge. Intet er for fint eller folkeligt, når P3's Museum for kunst kværner alt fra Medina til Rembrandt.

Senest spillet P3

Mest hørte programmer P3

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Sproglaboratoriet Årets digitale sproglige nyskabelser Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten fra Koncerthuset Léonie Sonnings Musikpris 2016 Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Eventyret om Thyraen Ferdinand Genre: Sjov radio

Søg efter titel