Lige nu på P3

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 06:03 (Næste: WeekendMorgen)

Udvalgte artikler

 1. LYT: Lågsus-liste med eksotiske beats

  Denne uges Lågsus-liste bringer dig rundt i verden med både twerking til brasiliensk hiphop-rave, fransk DJ'ing og den helt nye dans: shmoney dance.

 2. Dilemma: Skal Heidi vælge fyren eller veninden?

  Heidi er begyndt at se sin venindes gamle flamme, men må man godt det? Nu er hun i tvivl om hun skal vælge fyren eller veninden.

 3. Nyt på P3: The Minds of 99 leverer endnu et hit

  Dansk musiks nye stjerneskud, The Minds Of 99, har været længe undervejs med deres nyeste single 'Hurtige Hænder', men det er endt med at blive deres yndlingsnummer på pladen.

 4. P3-værter får det kolde gys i den gode sags tjeneste

  Ice Bucket Challenge er her, der og alle vegne. P3's-værter er hoppet med på bølgen og har frivilligt ladet sig overhælde med iskoldt vand for det gode formål.

 5. Monopolet: Det er for sent at gøre noget

  Janus og hans kæreste bliver altid placeret ved børnebordet, selvom de er fyldt 25 år. Det er de ret trætte af, men ved ikke, hvad de skal stille op. Der var til gengæld bred enighed i Monopolet.

 6. Eksklusiv premiere: Spritny musikvideo med De Eneste To er mørk og smagfuld

  De Eneste To har fået sulten tilbage og kan, sammen med P3, eksklusivt løfte sløret for deres nye musikvideo til nummeret 'Sult'.

Seneste Instagram

Senest spillet P3

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Lågsus

  Værter: Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen.

 3. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Pia Røn og Maja Rosager.

 4. Pressen på P3

  Skarp journalistik med et glimt i øjet alle hverdage klokken 15-18 og sport hver halve time. Værter: Tony Scott og Tue Blædel.

 5. Smag på P3

  Kongen af autotune T-Pain kommer til Danmark. Amy Winehouse er blevet formet som skulptur og sat op i London. The Knife splitter op - for good, alt i mens er Drake og Lil Wayne begyndt at battle mod hinanden på deres tour. Vært: Sara Frost.

Mest hørte programmer P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne: Live fra Mors Hvordan får man kunsten ind i folkeskolen? Genre: Perspektiv

Søg efter titel