Tinderbox åbner for camping blandt heste

Den fynske festival vil som noget nyt arrangere camping på Fyns Væddeløbsbane.

Tag teltet under armen, hvis du vil til musikfestivalen Tinderbox i Odense denne sommer.

Sidste år, som var festivalens første, var det ikke muligt at campere i forbindelse med festivalpladsen, men det ændrer festivalen i år.

- Det bliver ikke et campingområde med fest og farver. Det bliver en overnatningsmulighed, hvor man kan slå sit telt op, men ikke et sted, hvor man skal holde fest i sin lejr, forklarer Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.

Overnatningen kommer til at foregå på Fyens Væddeløbsbane, som ligger i bydelen Sanderum tæt på festivalpladsen i Tusindårsskoven.

Til partoutgæster

Der bliver plads til et par tusinde gæster med partoutbillet til festivalen. Teltpladsen kan købes til 345 kroner per gæst.

- Det er et udtryk for, at festivalen er vokset, og det er et udtryk for, at man sidste år nåede en et maksimum i forhold til, hvor mange der var plads til på hoteller og sådan, siger Hopballe.

Teltpladsen åbner torsdag 23. juni kl. 9.00 og lukker søndag 26. juni kl. 12.00. Billetsalg foregår via festivalens hjemmeside, og den eneste type overnatning, gæster kan købe, er en teltplads med plads til et firmandstelt.

Det er en lokal forening, der står for servicen på teltpladsen. På pladsen kan man købe mad og drikke, ligesom der vil være toiletter, bad og parkering. Tinderbox har ikke ønsket at fortælle, hvem foreningen er.

  • Print
  • Del artiklen: