Serier | DR Podcast | DR

Anbefalede Serier

Alle Serier

 1. Radiomontagen - Greatest 37 Afsnit

  Som perler på en snor giver dig hver fredag en radiooplevelse af de helt store. Vi har samlet en guldgrube af de største og mest udødelige radiomontager fra DR.

 2. Ultralyd - Greatest 20 Afsnit

  Vi har samlet 20 af de allerbedste udsendelser fra det legendariske radioprogram Ultralyd

 3. P1 - udvalgte serier 10 Afsnit

  Et udvalg af de bedste P1 serier, der alle handler om at rejse: Rejse ud, rejse rundt om sig selv, rejse ind i musikken og rejse hjem igen. God tur.

 4. Nattens Dronning 6 Afsnit

  I 5 år har radiodokumentaristen Thomas Smedegaard været på sporet af en kvindelig telefonstønner, som har huseret i det klassiske musikermiljø siden sluthalvfemserne. En Nattens Dronning der tilsyneladende tilbringer alle sine nætter på at ringe til især slagtøjsspillere og stønne igennem. Men hvem er hun denne vedholdende og eminent velorkestrerede stønnerinde, der kender sine samtalepartnere ned til mindste detalje men alligevel har formået at holde sit i cover i så mange år? Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

 5. Den Nordiske Odyssé 13 Afsnit

  Kom med ud på en underfundig og højst overraskende rejse rundt langs de nordiske kyster og de danske øer i hælene på selve Odysseus. Den græske sagnhelt var nemlig pæredansk og historien om ham og hans 10 år lange rejse hjem fra krigen i Troja lever i bedste velgående lige her i vores nutid. Den Nordiske Odyssé er en podcastserie i 12 episoder, der udkommer hver anden onsdag fra d. 27. januar 2016. Tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen, Rikke Houd og Jón Hallur Værter: Emil Rothstein-Christensen og Steen Jørgensen Musik: Olafur Bjorn Olafsson.

 6. Den bedste ferie nogensinde - og en hund der hedder Pyjamas 8 Afsnit

  Historien handler om Carl der skal på bilferie til Bella Italia, selv om hans tvillingesøster nemt bliver køresyg, og selv om Carl hellere vil have en hund.

 7. Simpson & Leth 18 Afsnit

  Følg Simpsons rejse gennem Jørgen Leths jazz univers. En program række hvor jazz novicen Mikael forsøger at forstå Jørgen Leths yndlings periode inde for jazzen.

 8. SommerFonk 6 Afsnit

  Spejlkugler, sommer og slagbas. Nicolai Molbech og Henrik Milling hylder discoen - den eneste musik, der skaber solskin uanset vejret.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Tværs Den store altødelæggende jalousi Genre: Perspektiv 57 minutter, kan høres indtil: 28. maj, 2020
 2. Program: P2 Guldkoncerten: Stokowski i København

  Hør den flamboyante dirigent i et sjældent møde med danske musikere

  Genre: Musik Status: Udsendelsen kan ikke afspilles 162 minutter
 3. Program: Platt-form: P1 cafeen Er det egentlig ikke meget rart at være på pension i 22 år? Genre: Sjov radio 3 minutter, kan høres indtil: 21. november, 2017